/Arges/Hostal

Casa Sima

Strada Progresului nr 29c, Curtea de Argeș 115300, România

Casa Sima
Hostal
5
106 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5M6H+27 Curtea de Argeș, România
+40 749 488 982
pensiunea-casa-sima.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristi Tarta
Cristi Tarta2 ani în urmă
Un loc foarte frumos, foarte curat, cu o zona foarte bună și linistita.
Mobila este foarte bine intretinuta și se oferă toate condițiile.
De asemenea, gazda este foarte primitoare si sociabila.
Alexandru Horea
Alexandru Horea2 ani în urmă
O pensiune foarte cocheta si curata. Curatenie de 5 stele, proprietarii tineri, frumosi si cu bun simt. La parter se afla un bar foarte frumos cu tot felul de bauturi dar si un espresor ce face o cafea dementiala. Recomand cu toata increderea la toti prietenii mei si nu numai.
Razvan Cioloca
Razvan Cioloca2 ani în urmă
O locație excelentă din toate punctele de vedere. Curățenie exemplară, lenjerii de calitate, cafeaua de la barul locației este bestială ( bristot italian ). O sa revenim cu siguranță. Gazdele foarte primitoare, gata să te ajute cu tot ce ai nevoie. Oamenii deosebiți. Bravo lor !
Emilia Olar
Emilia Olar2 ani în urmă
Pensiunea cocheta, primitoare, cu mult bun gust si foarte curata. Gazdele au inteles ca si cazarea de tranzit trebuie sa respecte nevoile de confort ale calatorului, atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere ospitalier. Felicitari si respect OAMENILOR care te fac sa te simti bine atunci cand esti oaspete in casa lor!
Ra Luca
Ra Luca2 ani în urmă
Casa Sima este la 1 km foarte aproape de obiectivul turistic principal Biserica Mănăstirii Curtea de Argeș. Cazarea a fost excelenta!!! Casa Sima oferă o terasa superba la umbra pt grătar alături de un bar tot timpul anului si vara si iarna. Parcare mașina gratuita in curte.
Camera este destul de mare pt 2 persoane, are pat dublu 2 pers. mare, saltea super confortabila pe care se doarme regește, baie moderna cu duș, wc si chiuveta, aer condiționat in camera, perdele textura groasa si închise care nu lasă lumina sa te trezeasca dimineața, smart TV cu multe programe, liniște multă (nu se aud câini lătrând trafic zgomotos). Exista o a doua terasa pt toți oaspeții si la etaj pt fumători si pt relaxare pe lângă cea mare din curte, zona bar jos in curte. Pt. Service si curățenie dau nota maxima! Super! Surpriza plăcută!! Proprietarii sumt tânără familie Sima primitori si foarte amabili. Au întrebat de 3 ori in 10 zile dacă am nevoie de ceva. Rar asa service superior in turismul din România, chiar si in 2022!
M-am simțit extraordinar timp de 10 zile in perioada Crăciun & revelion si m-am odihnit. Revin cu mare bucurie!!!! 😍 Recomand casa Sima tuturor cu căldură pt un sejur de excepție in Curtea de Arges.
Alexandra Nedelcu
Alexandra Nedelcu2 ani în urmă
Am petrecut câteva zile la Pensiunea "Casa Sima" și de două săptămâni imi caut cuvintele pentru a rezuma intr-o recenzie toate aprecierile pe care le-aș avea de spus. O parte dintre ele le-am regăsit citind celelalte recenzii și le confirm! Recomand aceasta pensiune , acelor persoane ce știu să aprecieze în profunzime detaliile, eleganța, frumosul și poveștile din spatele a tot ceea ce exista aici. Primirea, atenția și respectul acordate de către gazde, cât și bunătatea lor, îți ating sufletul. Uitasem că mai există astfel de oameni și aici am simțit realitatea proverbului “Omul sfințește locul”! Merită mai mult de 3 stele! 🌟🌟🌟🌟🌟🌈☀️
Florenta Moise
Florenta Moise2 ani în urmă
Gazde foarte ospitaliere , prietenoase, săritoare la orice dorința.O curățenie exemplară . Recomand aceasta locație și promitem să revenim cât de curând!
Merykoko kokolino
Merykoko kokolino2 ani în urmă
Super o gazda extraordinara,curățenie impecabila,nu evitați sa veniți în vizita.
Locații recomandate