/Arges/Hostal

Traffic Motel ( British owned )

sat Lintesti, com Cotmeana, jud. Arges, Lintești 117311, România

Traffic Motel ( British owned )
Hostal
4.2
299 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
XJX9+83 Lintești, România
+40 765 951 960
moteltraffic.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
betty201 zile în urmă
Very professional and nice...food and service it's great...I definitely recommend.
Cristian ghergus
Cristian ghergus2 ani în urmă
Curat, linistit si mâncare super buna la preturi foarte ok, recomand tuturor
Servicii de top :)
Eduard Ranf
Eduard Ranf2 ani în urmă
Întotdeauna o atmosfera frumoasa. Mâncarea extraordinara și personal foarte amabil.
Cosmina Ginta
Cosmina Ginta2 ani în urmă
Hotel drăguț, la șosea, pe drumul spre București sau mare, camere mari și foarte curate(au cafea și cană electrică in fiecare cameră). Micul dejun îndestulător și mâncare servită la restaurant e delicioasa. Personal foarte amabil și serviabil.
Denisa Buboi
Denisa Buboi2 ani în urmă
Proprietatea are si o zona de camping foarte bine gandita. Noi am folosit acest serviciu, nu motelul. Langa cort aveai apa si curent. Ai acces la toalete si dusuri, din pacate, nu prea a mers apa calda in seara in care noi am campat acolo, dar au compensat celelalte aspecte. Proprietarii sunt foarte amabili si primitori, te ajuta cu orice ai nevoie. Ai acces la lacul proprietatii si de asemenea la zona pentru gratare, dotata cu mese si bancute. In viitor am inteles ca vor amenaja si o piscina, lucru care va da un plus locului. Exista paza non stop, totul e ingradit. Intr-adevar, se aude traficul, insa reusesti sa te odihnesti. Am folosit si serviciile restaurantului, iar mancarea este foarte buna. Personanul este amabil. Recomandam!
Andrei
Andrei2 ani în urmă
Noi am folosit serviciul de camping și restaurantul.

Despre restaurant: personalul amabil, mâncarea gustoasa, preturi accesibile, meniu diversificat, bere la halba etc.

Despre camping: relativ nou, bine pus la punct, apa și curent lângă cort, toalete și dușuri (nu mergea momentan apa caldă), acces la lacul deținut de proprietari, loc de făcut grătare și luat masa. Atenție, se aude traficul (logic, de aia se numește Traffic), dar te obișnuiești. Zona este securizata și are paza 24/7.

Recomand!

Ps: proprietarii sunt FOARTE amabili, au pus la dispoziție tot ce aveam nevoie. Am înțeles ca planurile cu acel camping sunt mărețe, multa bafta!
DAN CJ
DAN CJ2 ani în urmă
Pentru un motel au condiții foarte bune,camere curate ,baie mare ,dotari de ikea , te odihnești foarte bine ,chiar dacă camera in care am dormit avea geam spre șosea nu sa auzit zgomot de la trafic ,mâncare foarte bună, gustoasă si îndestulătoare , preturile mai mult decât decente, cu siguranță când voi trece mă voi opri, personalul foarte amabil,parcare lângă motel,sală de jocuri,un mic spațiu de joacă pentru copii, poți face și plimbare in zonă. Merită vizitat!!!
Dani mada
Dani mada2 ani în urmă
Personal amabil, cazare excelentă într-o cameră spațioasă, aerisită și îngrijită. Restaurant cu terasă, servirea si mâncare bună. Vă mulțumim! Felicitări!
Lioara Micula
Lioara Micula2 ani în urmă
O locatie de nota 10!Curatenie in camera,baie.Mic dejun suficient ,chiar mult in comparatie cu alte localuri!Mâncarea in general buna,ieftina,pentru toate buzunarele!Personalul foarte amabil!Un loc unde ma cazez cu incredere de fiecare data cand am ocazia .
Recomand cu caldură!
Locații recomandate