/Arges/Hostal

Hotel Posada

Bulevardul Basarabilor 27-29, Curtea de Argeș 117591, România

Hotel Posada
Hostal
4
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5M2G+V9 Curtea de Argeș, România
+40 248 721 452
hotelposada.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ion Anghel
Ion Anghel2 ani în urmă
Hotel cu restaurant deosebit! Atmosferă placuta, meniuri de calitate, personal amabil si receptiv! Recomand cu căldură!
Mihai mesteru
Mihai mesteru2 ani în urmă
Am servit masa în interiorul restaurantului.Local foarte drăguț,ba chiar deosebit de frumos!Persoana care ne-a servit,deosebit de atentă și amabilă.Am servi masa aici de câte ori am trecut prin oraș,tocmai pentru că ne place localul.Îl recomand cu căldură tuturor care trec prin oraș.
Ionica Patrascu
Ionica Patrascu2 ani în urmă
Camere spatioase si modern renovate, mobilier modern, culori frumoase, totul conduce la o atmosfera foarte placuta, de relaxare...
Personal amabil, ospitalier...
Parcare proprie, largita , inca in lucru...
Restaurant cochet cu meniu adecvat.
Revenim cu placere!
Gina Toma
Gina Toma2 ani în urmă
Duminica, 19.09.2021, sefa de sala ffffff plictisita ( mai bina zis scarbita). Am asteptat o jumatate de ora sa vina cineva sa debaraseze masa si sa ne ia comanda si ce sa vezi ,,nimeni,,. Pacat de terasa frumos amenajata, care imbie trecatorul sa intre sa se relaxeze la o cafea si o gustare..........👎👎👎😪😪😪
Alina Melinte
Alina Melinte2 ani în urmă
Un hotel modern și curat, situat la 5 minute de mănăstire. Camere amenajate modern cu gust, mici probleme cu scurgerea de la dus dar in rest nimic de reproșat. Restaurantul hotelului dragut , cu mancarea buna si prețuri accesibile.
Laurentiu Ionescu
Laurentiu Ionescu2 ani în urmă
Păcat de notorietatea și tradiția locului, pe terasa esti la mana ospatarului. Un meniu sărăcăcios și nu găsești o atmosferă primitoare, distanțare sociala... nici vorbă.
Carmen Vochescu
Carmen Vochescu2 ani în urmă
Am sunat la ora 1.30 noaptea cautand o cazare disponibila în zona pana dimineața, însă.experienta ne-a depășit așteptările și am rămas 2 zile. Camerele proaspăt renovate, confortabile, foarte curate, personalul de curățenie intra zilnic în camere. Întreg personalul hotelului și al restaurantului foarte amabili, își dădeau silința sa te simți bine. Ni s-a pregătit la micul dejun pilaf deoarece copiii aveau probleme digestive și nu ni s-a luat nici un leu în plus.
.
Pelicanu` Aghi
Pelicanu` Aghi2 ani în urmă
Nu știu exact de ce toți românii scriu în engleză pe aici, dar în fine.
Hotelul arată bine, un aspect liniștitor și natural.
Am așteptat o oră până ni s-a luat comanda și asta după multe insistențe la chelneri. Nu vrea să fiu urâcios..poate a fost o zi aglomerată, dar asta pățesc de fiecare dată când vin aici și mă simt neimportant în calitate de client, ceea ce este inacceptabil. Am dorit să comand o pizza și chelnerul ne-a recomandat să nu luăm doarece nu este tocmai bună.
Am apreciat atitudinea prietenoasă a angajaților care a apărut atunci când ne-am supărat. Nu mai vin!
Locații recomandate