/Arad/Hostal

Family Pension

Strada Turdei 13, Arad 310478, România

Family Pension
Hostal
4.6
89 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
674W+5J Arad, România
+40 742 773 420
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ciprian Marin
Ciprian Marin2 ani în urmă
Foarte misto cazarea si gazdele. In primul rand trebuie sa mentionez ca am facut rezervarea cu doar aproximativ 6 ore inainte de a ajunge la pensiune; in momentul in care desi am mai incercat la cateva pensiuni din zona, acestea nici macar nu au mai raspuns la telefon. Am fost asteptat la receptie pana tarziu in noapte, deosebit de frumos din partea lor. Intrucat nu mai erau locuri de parcare libere in fata pensiunii, a iesit noaptea pe strada doamna de la receptie sa-mi caute un loc de parcare unde sa pot parca in siguranta. In dimineata urmatoare trebuia sa plec devreme asa ca nu am avut timp de mic dejun, dar gazdele m-au invitat respectuos la o cafea. Am sa opresc la Family Pension fara ezitare cand o sa trebuiasca sa inoptez in zona.
Mariana Petcu
Mariana Petcu2 ani în urmă
Locație foarte frumoasă și curată, personalul primitor și binevoitor, merită vizitat.
Adrian vladasel
Adrian vladasel4 ani în urmă
Locație foarte curată intr-o zonă liniștită a orașului Arad cu amplasament foarte bun in raport cu mijloacele de transport in comun si autostradă. Magazine alimentare in apropiere.Gazde foarte amabile si discrete.Camere mari,curate, dotate cu climă, televizor si paturi mari cu saltele bune pe care am dormit foarte bine.Baie mare,apă caldă non-stop. Conexiune la internet prin wi-fi. Parcare in fața pensiunii.
Monica Marculescu
Monica Marculescu5 ani în urmă
O pensiune in care proprietarul spune si chiar face ce vrea. El considera ca este proprietatea lui si face ce vrea la el in casa inclusiv curat in camere la ora 23 noaptea. "Daca nu-mi convine pot sa plec!"O tatala lipsa de respect. Am plecat la ora 12 noaptea cu 2 copii, pe ploaie pt. ca nu puteam dormi. Camerele sunt curate, dar foarte mici.
Nu recomand.
Larisa Pop
Larisa Pop5 ani în urmă
Este o pensiune foarte frumoasa cu camere mari, curate și moderne. O data ce ai intrat in pensiune te simți ca intr-o familie cu niște proprietari unde rar mai găsești foarte amabili și deschiși sa te ajute in orice situație. Pensiunea este intr-o Zona Rezidențiala liniștita foarte aproape de vama, Zona Industrială și Centura Aradului. Eu sigur ma voi întoarce, recomand cu drag
Mioara Kirr
Mioara Kirr6 ani în urmă
Aflata intr-o zona linistita, pensiunea "Family Pension" este ideala pentru cei care sunt in trafic si au nevoie de odihna. Gazdele sunt primitoare si ne-au oferit o camera curata, cu aer conditionat,tv si balcon. Am avut acces la frigider cu congelator mare.
Bianca Aiordachioae
Bianca Aiordachioae2 ani în urmă
O pensiune de nota 10+++. Ne-am simțit ca la noi acasă, gazdele sunt foarte primitoare . Totul a fost la superlativ.
Cristina Cristina
Cristina Cristina2 ani în urmă
Un loc foarte primitor,cald cu o curãțenie impecabilã.Proprietarii foarte ospitali.Recomand cu mare incredere
Locații recomandate