/Arad/Hostal

Hotel Phoenix

Calea Aurel Vlaicu 267, Arad 310451, România

Hotel Phoenix
Hostal
4.1
757 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
672J+9C Arad, România
+40 723 800 439
hotelphoenix.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mr F
Mr F2 ani în urmă
In general OK. Depinde ce așteptări ai . Curat in camere (deșii ar merita o investiție Intr un văr și mici reparatii). Eu am fost foarte mulțumit !
Jozsef Molnar
Jozsef Molnar2 ani în urmă
Ce a fost publicat Booking ca preti nu corespunde cu cel din fata locului, nu primesti reducerea pe care ai de pe Booking, personalul agresiv cel din data de 29.11.2021 . Sunt dezamagit.
George
George2 ani în urmă
Un hotel foarte bun la care revin ori de cate ori am ocazia. Este foarte curat si comfortabil. Camera in care am fost cazat acum era renovata. Micul dejun foarte bun. Comentariile negative mi se par rauvoitoare, deoarece nu reflecta adevarul…
Andra Muresan
Andra Muresan2 ani în urmă
Deși aveam rezervată camera dubla pentru o persoana cu 190 de lei, pentru cea dea doua persoana am plătit in plus încă 80 de lei in condițiile in care camera dubla costa 210 lei. Aceasta diferența a putut fi plătită doar Cash ceea ce mi s’a părut dubios. Pentru apa calda trebuia sa ți apa pornita minim 15 minute. Mâncarea a fost acceptabila. Curățenia lasă de dorit, in baie tavanul mucegăit
Alexandra Petcu
Alexandra Petcu2 ani în urmă
Ușor de gasit, foarte curat. Micul dejun însă este prost. Am coborât la 7.31 (micul dejun începe la 7.30), nu era deloc pâine, omleta se terminase, mai erau 3 crenvursti și 5 bucatele de carnat prăjit. Nici mezeluri sau cașcaval nu am mai găsit. Cat am stat sa bem o cafea, nu a venit nimeni sa mai completeze. Cafeaua foarte bună.
FLORIN Florin
FLORIN Florin2 ani în urmă
La camera 112 aerul condizionat face un zgomot ca nu te poti odihni dupa 12 ore de condus, Personalul nu mai este asa cordial si disponibil cum era odata la plecare nici nu saluta.. Asta e realitatea . Ami pare rau.
Neamtu Andra
Neamtu Andra2 ani în urmă
Receptia excelenta. Din pacate, in camera lucrurile sunt diferite. Pentru 190 lei pe o Noapte am gasit Dus murdare, wc murdar, gresia murdara. Lenjeria/ patul nu excelente Dar acceptabile.
Am avut probleme cu apa calda. Am ajuns sa fac dus si nu era apa calda. Am vorbit la receptie Si au spus ca in 5 minute se rezolva, Dar a trebuie sa sun din nou peste 15 minute pentru ca Inca nu aveam apa calda. Am asteptat in jur de 20/30 minute ca sa avem apa calda in camera.
Receptionerii au fost draguti si prietenosi. Chiar daca am ajuns la 4 dimineata, tipul de la receptie ne-a primit si vorbit frumos.
Pe scurt, staff ok Dar conditiile din camera nu merita 200 lei pentru o noapte.
Solomon Ovidiu
Solomon Ovidiu2 ani în urmă
La 210 lei pt o noapte a fost destul de ok. Nu poti avea pretentii prea mari. Receptionera foarte amabila, camerele cat de cat, curatenie la fel. Parcare supravegheata video deci ok pt masina. Micul dejun inclus in acest pret a fost suficient pt noi dar mentionez ca nu suntem prea gurmanzi.
Pe scurt...ok.
Locații recomandate