/Arad/Hostal

Curtea Veche

Bulevardul Revoluției 85, Arad, România

Curtea Veche
Hostal
4.2
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58F8+4M Arad, România
+40 756 113 839
curteavechearad.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–1
Marți: 8–1
Mirecuri: 8–1
Joi: 8–1
Vineri: 8–1
Sâmbătă: 9–1
Duminică: 9–1
Scrie o recenzie
Catalina
Catalina2 ani în urmă
Totul foarte bun: mancarea, serviciul, ambianta si aspectul interiorului, raportul caliate - pret. Un singur lucru lasa de dorit: intretinerea grupurilor sanitare. In plus, plin de tantari ! N.am mai vazut asa ceva, peste 20 pe m2 (si suntem in ianuarie!)
Rockoo _CH
Rockoo _CH2 ani în urmă
Pacat de locatie, am asteptat 20 de minute si nu a venit nimeni sa ne servească, a trebuit sa mergem noi sa i spunem la ospatar sa vina sa ne ia comanda, dupa ce ne a luat comanda am mai asteptat 20 de minute pentru 4 ciocolate calde care spre surprinderea noastra cand ne ridicam sa plecam si i spunem barmanului sa nu le mai faca imi zice " Nici nu erau batute in casa "...
E a 3a oară când patim ceva de genul.. Nu recomand.
Ciprian Cristea
Ciprian Cristea2 ani în urmă
Foarte frumoasa locația. Foarte gustoasă mâncarea și servirea impecabilă. Cu siguranță mai revin.
Mariana Sichitiu
Mariana Sichitiu2 ani în urmă
Locatie placuta,B.dul Revolutiei. Personal deosebit de amabil,de serviabil. Mancarea gustoasă ,cu grija pentru plaiting.
Terasa curata,plăcută. Nu am remarcat insa o atenție deosebită pentru respectarea normelor sanitare. Personalul nu poarta masca (scuzabil cumva fiind vorba de terasa). Din pacate ,in interior aceeasi situatie.La mese nu sunt sticle cu dezinfectant. Normal ca ajungi sa te întrebi: sunt oare in siguranță?
Adriana Marian
Adriana Marian2 ani în urmă
Mâncare f.buna, hamburger excelent, piept de pui umplut cu 3 feluri branza...iti lasa gura apa...papanași cu gem de afine și sos vanilie...lava cake delicios, limonada cu menta și un espresso dublu...au fost cele mai bune la sfârșitul mesei.
Marius Galea
Marius Galea2 ani în urmă
Intradevar, pentru 45 lei pe o pizza, si apa 14 lei, nu prea merita servirea:
Nu lamaie la ton, nu un sos imprejur, si a mai venit destul de arsa pe fund , fapt care incadreaza restaurantul pe centru si atat . Next ...
Nina Nina
Nina Nina2 ani în urmă
5 stele din prima. Eram presati de timp si totuși am reușit sa stam relaxati la terasa sa avem timp sa si bem si sa mănâncam deoarece mâncarea a venit f repede. Personalul amabil si felicitări bucatarului. Ciorbitele f bune(carnea f frageda), painea f buna, iar felul principal foarte gustos. O explozie de gusturi care in alta parte nu am gasit-o.
Bogdan Criveanu
Bogdan Criveanu2 ani în urmă
Manacre buna, personal amabil.
Locații recomandate