/Arad/Hostal

Hotel IRIS

Strada Căpitan Ignat 3, Arad 310054, România

Hotel IRIS
Hostal
4.1
708 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58C3+MG Arad, România
+40 745 558 347
hotel-iris.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Iulia Crainic
Iulia Crainic2 ani în urmă
Hotel cu camere curate,incãlzire,personal atent cu clientii. Recomandãm.
Cristina Stanila
Cristina Stanila2 ani în urmă
Recomand! Locație aproape de autostrada. Chiar dacă a fost eveniment am fost serviți,am găsit și parcare 😊, iar muzica nu s-a auzit tare încât am putut sa ne odihnim. Ospătarul și fata de la mic dejun foarte amabili și servire de nota 10+++. Camera curata. As fi dat nota maximă însă în cameră era un miros urât, cred ca de la aerul condiționat.
Larisa marcu
Larisa marcu2 ani în urmă
Eram pe drum spre vama, ne-am hotarat sa cautam un loc de innoptat! Dupa cateva telefoane reusim sa gasim aici o camera! Doi adulti, un copil de 8ani plus bebelus de 4luni! Urma sa ajungem intr-o ora la hotel! Ajunsi ,scoatem tot , fiind 11noaptea, dupa 8ore de condus, ne prezentam la receptie unde surpriza a dat camera dar a avut bunul simt sa ne gaseasca alta cazare, unde am si aflat ca de fapt se intampla des! Pacat
M.M. J.
M.M. J.2 ani în urmă
Personal profesionist, camere curate si dotate corespunzator (tv, aer conditionat, frigider), mancare delicioasa. In concluzie: abea astept sa revin in acest loc!
Ovidiu Alexandru
Ovidiu Alexandru2 ani în urmă
Foarte curat, personal prietenos iar mâncarea este foarte gustoasă. Hotelul perfect dacă ești în tranzit și vrei să te odihnești înainte de a-ți continua drumul.
Andreea Triculescu
Andreea Triculescu2 ani în urmă
Nu recomand! Camerele de deasupra bucătăriei miros urat, micul dejun conține o omleta, o roșie și un castravete, prețul este egal cu cel al unui hotel care oferă servicii. Camerele foarte mici, mobila veche. Mai degrabă hostel. Unde exista intrare cu card, aceasta nu funcționează, aerul condiționat este vechi, nu este curățat și întreținut. De evitat!
Adela Varadi
Adela Varadi2 ani în urmă
Camere mari,curate.Mic dejun bun.
Eduard Milu
Eduard Milu2 ani în urmă
Hotel apropiat de autostrada,restaurant cu program pana la 22.30,camera spațioasă.
Locații recomandate