/Arad/Hostal

Pensiunea Radena

Strada Cerbului 2, Arad, România

Pensiunea Radena
Hostal
4.3
88 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
59H2+PF Arad, România
+40 357 412 185
cazarelapensiune.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gigibigi Legendarul
Gigibigi Legendarul4 ani în urmă
Ohooo despre locația aceasta sunt multe de spus. Am fost acolo cu un Last minute service, ceea ce i-au prins total nepregătiți. Am fost primit de o doamna care arbora un fel de zâmbet superior și plin totodată de scuze care îmi propusese sa mai aștept sa vina fiica ei care se ocupa de curățenie în corul unor latraruri de câine care ii aparținea... Afara... Căni de la cafele lăsate chiar lângă întrare și atitudinea cu care am fost primit m-au făcut sa plec de acolo și sa spun nu acestui loc cu impresia de pensiune. Personal nu o recomand chiar din cauza faptului ca am fost tratat ca un golan care venise sa cerșească la ușa lor.! Nu. Nu și iar nu! Ca un sfat pentru proprietari:revizuiți-va atitudinea și starea locului în care vreți sa primiți pe cineva, pentru ca nu toți venim sa va cerșim ospitalitatea iar cărțile nu se judeca după coperți. Și animalele au locul lor afara nu în casa în care primiți oaspeții ca poate unii vin sa se odihnească și alții poate sunt alergici!
Caleb Macina
Caleb Macina4 ani în urmă
Foarte frumos, doamna de la cazare ne-a tratat omenește, ne-a vorbit frumos și a fost cumsecade. Pret rezonabil. Curățenie. Aer condiționat. Atât de cumsecade că nici buletinul nu ni l-a cerut. Singurul mic inconvenient nu oferă mic dejun, în rest totul perfect.
Maufcrb Marius
Maufcrb Marius4 ani în urmă
Este curat poti spune, dar cu mici neplaceri : aerul conditionat face un zgomot puternic, la fel si minibarul,baia mai trebuie pusa la punct
I S
I S4 ani în urmă
Camera rezervata prin booking a fost data la altcineva ...chiar daca in rezervare am specificat ca ajung tarziu(22pm) FARA SA FIU ANUNTAT!
Camelia Petrisor
Camelia Petrisor4 ani în urmă
Doamna de la recepția drăguță, camerele curate,cam strâmte,veioze care nu funcționează, frigider zgomotos.
Samuel Z
Samuel Z5 ani în urmă
Un loc decent, linistit, am dormit o singura noapte. Insa este foarte cald in toata cabana iar la etaj insuportabil. Desi aveau aer conditionat in camera, era o singura telecomanda la receptie. Trebuia sa cobori sa o iei apoi sa o duci inapoi pt ca mai erau si alti vizitatori.. iar pt oprirea lui acelasi traseu.
Constantin Gioroc
Constantin Gioroc5 ani în urmă
Putin neseriosi cu rezervarea. Daca rezervi la ei prin telefon, cand ajungi poti avea surpriza (cum s-a intamplat cu noi pe 17 august 2018) sa nu ai camera.
Edmond Sebastian Lacatus
Edmond Sebastian Lacatus6 ani în urmă
Super pret pentru o calitate deosebita! Personal foarte ospitalier! Parcare interioara inchisa! Recomand
Locații recomandate