/Arad/Hostal

Ana Hotel

Calea Radnei 133, Arad, România

Ana Hotel
Hostal
3.8
186 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
59H2+HC Arad, România
+40 257 218 384
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gopo6936
Gopo69362 ani în urmă
Am facut rezervare cu 2 saptamani inainte cu mail de confirmare. Odata ajuns nu am avut camera. Dupa un drum lung am ramas farà camera. Nu am gasit nici in jur, deci am dormit in masina. Niste angajati buni de dat afara. O impresie de 2 lei.
Ion B
Ion B4 ani în urmă
Cochet, cu scari de lemn si tablouri pe pereti, curat, receptioniste de treaba. Am rezervat apartamentul pentru 3 persoane de la etajul 3, mansarda, ce avea o camera cu pat dublu si un pat pt o singura persoana, baia curata, prosoape curate, lenjerie care nu mirosea a clor ori altceva, trei aparate de aer conditionat si geamuri ce dadeau pe acoperis, faine. Lipseste un lift iar parcarea din spate este pentru cca 6 - 7 masini. Micul dejun decent, am ales omlete cu suc, ceai si apa, mai ofera din partea casei iaurt, pachetele cu nutella si ce mai era prin farfuria aceea. Are mese in interior si mica terasa afara. Foarte ok.
Nicușor Nicu
Nicușor Nicu4 ani în urmă
La Ana Hotel relaxarea este la ea acasă și personalul este foarte amabil, curățenie impecabilă, respect doamnei care se ocupă de lucrul acesta🙂✌
Stelian Beinsan
Stelian Beinsan4 ani în urmă
Foarte bine. Locatie excelenta. Personal foarte profesionist. Recomand cu caldura.
Anonom
Anonom4 ani în urmă
Știți acele moteluri vechi și prăfuite din filmele americane? Cam asa e acest hotel.
Prețul e prea mare pentru ceea ce oferă.
În prima noapte, am descoperit că prosoapele sunt pătate. Unul chiar avea fire de păr în el. Am fost la recepție să cer alte prosoape (nu a răspuns la telefon). Am primit alte prosoape, le-am verificat, erau la fel. Pătate. Dupa o zi am dat de camerista și mi-a zis ca asa sunt prosoapele, cu pete, pentru ca nu le poate scoate. De firele de păr a zis ca nu știe cum de au ajuns in prosop pentru că ea le schimbă.
Am avut geamul camerei la strada principală. Nu stiu ce problema are geamul, dar nu izoleaza fonic mai deloc. Se aude foarte bine cum trec mașinile și tramvaiul. Deloc plăcut. Nu te relaxezi deloc.
Geamul murdar. Draperiile murdare și arse de țigări. In camera un miros fin de tigara. Mobila este zgâriată, tocul de la usa stropit cu noroi, covorul plin de pete, pereții murdari de la insecte omorâte (nu are sită geamul), aparatul de aer condiționat plin de praf și pânza de păianjen. Semnalul la tv prost, cu pureci.
Minibarul nu funcționează. Frigiderul nu racea. Am zis la recepție de aceasta problema, mi s-a zis senin ca da, asa e, nu funcționează.
Când te pui în pat, ajungi sa fi mai jos de nivelul marginii patului. Atunci cand vrei sa te ridici din pat, te vei lovi de marginea patului.
Intri cu cartela in camera, ieși cu cheia. Ciudat sistem. Am rămas și cu clanța in mână.
Micul dejun, te vei satura de oua. Ai de ales între ochiuri și omletă. În fiecare dimineață același lucru!!! O iei razna dacă stai mai multe zile. Cafeaua e ok.
Se vedea mizeria pe spătarul unui scaun. Chiar și pe fața de masă. E un lucru comun sa vezi mizerie prin hotel. Nu stiu de ce nu se curată, întreține.
Legat de micul dejun, se pare ca unii sunt favorizați. Micul dejun e pana la ora 10. Pe la 10:30 unii mâncau ouăle. Nu doar asta dar au mai și fost întrebați dacă mai doresc ceva. Când am întrebat dacă se mai servește micul dejun mi s-a spus ca nu. Cel puțin mi-au servit o cafea.
Un hotel cu potențial, dar din cauza unei conduceri proaste oferă o experienta proasta clienților.
Nu recomand nici pentru o noapte.
Ghilinta Vasilica
Ghilinta Vasilica4 ani în urmă
O LOCAȚIE CARE ÎȘI MERITĂ TOT RESPECTUL.
Madalina Irina Onel
Madalina Irina Onel5 ani în urmă
O experienta urata! In camera miros de mucegai, murdar pe jos, minibar aproape gol si distrus, cadea usa (nu am avut unde sa depozitez laptele pt copil), l-am tinut pe acoperis, care spui ca o sa cada pe tine (tip mansarda).

Mic-dejun oribil, consta in oua (preparate cum vrei tu), dar miros ciudat si au gust de ulei vechi. In plus, am fost serviti de catre fata de la receptie si camerista.

Nu recomand!
Andreea Sorina
Andreea Sorina5 ani în urmă
Am ajuns după miezul nopții în Arad și ne-am cazat la hotelul Ana, fără rezervare în prealabil. Personal amabil și de ajutor. Camera dublă a costat 176 de lei cu vedere la strada principală.

PRO: deschis non-stop, camera curată, mic dejun inclus (nu am mâncat), atmosferă plăcută în hotel, accesibil de la strada principală, prosoape și lenjerie de pat în regulă

CON: deși geamurile erau închise în cameră, se puteau auzi foarte clar mașinile care treceau pe stradă de la o distanță considerabilă; prea puține locuri de parcare

Concluzie: recomandabil pentru cei care doresc să înnopteze la drum lung și nu au probleme cu zgomotul mașinilor noaptea
Locații recomandate