/Arad/Hostal

LADYNA

Strada Crișului 32, Sebiș 315700, România

LADYNA
Hostal
4
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
948J+P7 Sebiș, România
+40 722 432 321
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
LionHeart Arad
LionHeart Arad2 ani în urmă
Am stat cazat 2 nopți la "bătrânul comunist" la care primul lucru e să îți ia banii apoi să îți arate camera care e de toată jena cu geamuri de lemn ce nu izolează deloc fonic toată noaptea se aud câini cu latră si toată gălăgia de afară.
Paturi de lemn ce scârțâie din toate încheieturile cu lenjerie îngălbenite cu niște prosospe albastre decolorate si aspre. Si asta nu e tot ,să îl anunți din timp dacă întârzii seara ca el închide poarta la ora 23 si dacă nu vei rămâne pe dinafară deoarece cheie la poarta nu primești decât de la cameră.
Iar eliberarea camerei se face la ora 10 indiscutabil.
150 lei /noapte 2 persoane.
Nu mă mai cazez in veci la el am mai mers in Sebiș si am găsit un Hotel aproape nou construit de câteva luni unde primești si mic dejun la 160 lei/noapte 2 persoane .
Nu îi spun numele să nu se creadă că sunt din partea lor și fac reclamă.
Călin Anton
Călin Anton2 ani în urmă
Proprietari amabili , nu scump , dar nu pot trece peste faptul că la + 37 grade sa nu ai aer conditionat si nici posibilitatea de a deschide geamul macar noaptea , din cauza tantarilorsau mai bine zis a lipsei pieselor la geamuri. Păcat se muncă și investiție.
Andrei Zamfir
Andrei Zamfir4 ani în urmă
Superb: personal+confort+igiena.
Mulțumim.
Gabriela Dronca
Gabriela Dronca4 ani în urmă
Am avut un botez in zona și am cazat niște prieteni acolo. A doua zi dimineața la ora 9 le-au spus sa plece pana la ora 10 ca ei trebuie sa își curețe camerele , chiar dacă e dreptul oamenilor sa stea acolo pana la ora 12. Servicii proaste , nu recomand !!!
Ionut Calin Barbur
Ionut Calin Barbur4 ani în urmă
Mâncare f buna,curățenie de omenie nu mai vorbim!?
CORNEL MARIAN NICHIFOR
CORNEL MARIAN NICHIFOR5 ani în urmă
Deși este amplasată în localitatea Sebis, pensiunea este liniștită, oferă servicii de calitate și este un loc unde poți să petreci un sejur plăcut.
Vorbe de Dulce
Vorbe de Dulce7 ani în urmă
Gazda primitoare si foarte amabila. Incercati mancarea, mie mi-a placut mult!
Dumitru Amann
Dumitru Amann8 ani în urmă
Am folosit o camera timp de 5 nopti (03 / 07 - August - 2015) Totul a fost OK , cu un mare plus si multumiri pentru micul dejun + cină . . . .(o bucatarie excelenta) . Propietarii pensiunii oameni corecți și de caracter , bravo lor . Multumiri pt. porumbul fiert, . . . .si să auzim numai de bine
Azi 10-08-2015
Locații recomandate