/Bucuresti/Gradinita

Grădinița Elite

Strada Lânăriei 136, București 040324, România

Grădinița Elite
Gradinita
4.5
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C37X+WM București, România
+40 766 687 691
gradinitaelite.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roxana Pandrea
Roxana Pandrea2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul!
Grădinita este foarte curată și frumos amenajată. Personalul este prietenos, amabil, empatic și foarte bine pregatit. Se pune accent in primul rand pe nevoile și cerințele copilului, pe experiențe utile, dar și pe cele distractive. Fetița mea odora sa meargă la grădinița, iar eu sunt un părinte mulțumit și liniștit.
George 1 David
George 1 David2 ani în urmă
Baietelul nostru a pornit in aventura integrarii sociale "departe" de mama si tata. 😉
Noi am ales Elite si ne bucura grija lor pentru procesul sau de integrare, precum si rabdarea cu care il inconjoara in tot ceea ce este nou pentru el.
Din povestile lui si cele ce vedem la propriu pe camerele live, Catalina si Cami (educatoarele "magicienilor") i-au castigat rapid increderea si ii calauzesc primii pasi in educatie.
Apreciem ca sunt mereu dispuse la dialog si feedback, atat de necesare micutului si noua. 👏
Irina Dumitrascu
Irina Dumitrascu2 ani în urmă
Suntem foarte multumiti de aceasta gradinta. Copilul s-a dezvoltat foarte frumos aici, a invatat multe lucruri, si-a facut prieteni printre colegi. Este dornic sa incerce si sa invete lucruri noi si acasa. Un alt lucru pe care il apreciem este ca educatoarele sunt foarte atente si nu am mai avut parte de raceli. Singurul lucru pe care il regretam este ca am descoperit aceasta gradinita atat de tarziu. Pretul este putin mai mare decat la alte gradinite private, dar daca tii cont de raportul calitate/pret, chiar se merita diferenta.
Notariat Eurolex
Notariat Eurolex2 ani în urmă
O gradinita in care echipa se ocupa de dezvoltarea copiilor din toate punctele de vedere (personalul bine pregatit, hrana de calitate, miscare in aer liber) si o relatie foarte transparenta (sunt inclusiv camere video) si deschisa cu parintii.
Ciprian Dumitrache
Ciprian Dumitrache2 ani în urmă
O fi greu sa dai recenzie de 1 (o) stea fara nicio explicatie (sau detalii despre problemele intampinate in raportul cu gradinita/managementul) ?!
Eu am deja al doilea copil la aceasta gradinita in ultimii 10 ani (deh, 10 years challenge) si nu ma pot "plange" decat de faptul ca la sfarsitul programului copiii n-ar prea vrea sa mai plece acasa. ;)
Alexandra Vornicu
Alexandra Vornicu2 ani în urmă
Copilul meu merge din iulie 2020 la cresa,a evoluat foarte frumos. Apreciez preocuparea pentru petrecerea timpului în aer liber pe orice fel de vreme, lucru care stimulează imunitatea copiilor și îi ajută să fie mai sănătoși. A trăi sănătos, a crește sănătos din toate punctele de vedere – fizic, psihic și mental reprezintă o preocupare de bază pe care, ca mama, o apreciez foarte mult:)
Mihaela Niculae
Mihaela Niculae2 ani în urmă
Sunt tare mulțumită de cum se simt copiii mei la Elite, de cum evolueaza,
Am gasit mereu suport si indrumare, deschidere, disponibilitate, desi cred ca, sunt o mamica destul de protectoare si dificila uneori... De la Director in jos, Emilia (director) este o persoana cu totul deosebita, iar "Laula" - Laura, un fel de extensie a mea, extrem de atenta la nevoile celor mici, colaboram extrem de bine.
Una peste alta, sunt extrem de mulțumită de alegerea facuta, cei mici sunt aici de cand aveau mai putin de 2 anișori.
Mihaela Ivan
Mihaela Ivan2 ani în urmă
A fost o surpriza de cat de rapid si bine s-a adaptat, fetita mea, la ritmul si regulile gradinitei. Iar entuziasmul, nerabdarea si bucuria pe care le manifesta, in fiecare dimineata, stiind ca e zi de gradi, e cea mai buna reclama pentru alegerea gradinitei Elite. Multumesc Laurei si Marei pentru grija, atentia si afectiunea cu care o inconjoara pe "prințesuca" mea
Locații recomandate