/Bucuresti/Gradinita

Grădinița Analesia

Strada Paris nr. 57, București 011815, România

Grădinița Analesia
Gradinita
5
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F35R+7W București, România
+40 741 332 222
analesia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lili Hritac
Lili Hritac2 ani în urmă
Andra Pop
Andra Pop2 ani în urmă
Alegerea grădiniței este un moment important în viața fiecărei familii, mai ales la primul copil. În cazul nostru ne bucurăm că am avut posibilitatea de a-i cunoaște pe Raluca, Dragoș și pe ceilalți membri ai echipei Analesia care ne-au călăuzit cu multă empatie în această nouă etapă. Am găsit persoane deosebite, cu adevărat preocupate nu numai de evoluția educațională, ci și de starea emoțională a copiilor. Suntem încântați de experiența de până acum și recunoscători întregii echipe pentru implicarea de care a dat dovadă încă din prima zi. Vă dorim mult succes și putere de muncă în continuare!
PS: la al doilea copil emoțiile nu vor mai fi atât de mari, întrucât suntem siguri că am găsit locul potrivit.
Ana-Maria Preda
Ana-Maria Preda2 ani în urmă
Dupa 4 ani de colaborare, suntem melancolici pentru ca am incheiat o perioada foarte frumoasa din viata noastra (gradinita ), insa recomandam cu cea mai mare caldura Gradinita Analesia!

Este o incantare sa iti vezi copilul dimineata cum abia asteapta sa plece la gradinita, iar seara, cand il revezi sa iti povesteasca cu maxima incantare ce a facut in ziua respectiva. Din punctul meu de vedere, aceasta este dovada suprema prin care eforturile depuse de colectivul Gradinitei Analesia sunt apreciate si concretizate.

Atentia deosebita si implicarea pana la cel mai mic detaliu, mi-au dat intotdeauna siguranta de care aveam nevoie ca sa stiu ca am un copil care este ingrijit perfect si care se bucura de o dezvoltare armonioasa, alaturi de restul comunicatii Analesia.

Nu in ultimul rand, nivelul de pregatire al limbii Germane, este unul foarte ridicat. Am constat de-a lungul timpului cum copiii au acumulat in mod natural si eficient limba, devenind poate chiar principala lor modalitate de comunicare. Copiii vorbesc din proprie initiativa in limba Germana chiar si in afara gradinitei, de fiecare data cand au ocazia, dovedind puternica inradacinare a unei limbi dificile.
Sasha S
Sasha S2 ani în urmă
Avem amandoi copiii acolo si cred ca asta este deja ca o recomandare (nu sunt gemeni :) ). Am ales gradinita in primul rand pentru limba, ne doream sa cunoasca o limba straina care este mai putin facil de invatat mai tarziu in viata. Toata echipa formata la Analesia este foarte bine pregatita in privinta limbii dar si a metodelor…si ce imi place cel mai mult este ca se adapteaza si pe stilul copiilor. Nu aplica o metoda si atat, mai ales daca vad ca nu da rezultate. Un alt motiv pentru care am ales gradinita Analesia este acela ca este o gradinita cu o delicatete si o decenta pe care nu o vedeam in alte locuri. Chiar si prin modul de organizare a claselor (vizual) si a decoratiunilor cat si din perspectiva discursurilor educatorilor.
Le urez succes in continuare ai lupta demna cu sistemele de stat!!
Sanziana pop
Sanziana pop2 ani în urmă
Ce îmi place cel mai mult este blândețea personalului, răbdarea și faptul că fiica mea se duce cu drag in fiecare dimineață!!!
Alexandru Vasiliu
Alexandru Vasiliu2 ani în urmă
Veronica Muresan
Veronica Muresan5 ani în urmă
Fetita mea a fost la grădiniță Analesia acum 2 ani. A fost înscrisă în grupa mijlocie si grupa mare la d-na Raluca. Pentru inscrierea la germana matern la scoala a susținut test de limba germană pe care l-a trecut cu brio, iar în prezent am un feedback foarte bun de la d-na profesor de la scoala, rezultate obținute pe baza muncii d-nei profesor dar si pe baza muncii anterioare a d-nei profesor Raluca de la Analesia. Multumim foarte mult d-nei Raluca. Ati facut o treaba foarte buna cu Maria-Theodora. Recomand grădiniță Analesia pentru copiii care vor să studieze germana pe viitor.
Razvan Candea
Razvan Candea2 ani în urmă
Locații recomandate