/Bucuresti/Gradinita

Grădinița Luminița

Șoseaua Iancului 4A, București 021723, România

Grădinița Luminița
Gradinita
4.6
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4RP+65 București, România
+40 21 250 3180
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Maria Alexe
Maria Alexe2 ani în urmă
Un loc minunat , unde copiii sunt indrumati, respectati si iubiti. Tot personalul este implicat, calduros, pregatit si binevoitor cu copiii si cu parintii. O comunitate intr-adevar unde fiecare membru este facut sa se simta valoros.Recomand cu mare drag Gradinita Luminita!🥰
Dana Leonte
Dana Leonte4 ani în urmă
Ambii copii au urmat cursurile acestei gradinite! Noi, parintii, am fost foarte multumiti de conditiile pe care le ofera aceasta gradinita: personalul didactic este foarte bine pregatit, doamnele ingrijitoare isi fac datoria asa cum trebuie, este curatenie, iar mancarea este foarte foarte buna. Dispun de bucatarie proprie si ofera copiilor un meniu diversificat si proaspat! Recomand cu incredere!
Jiri George Smerda
Jiri George Smerda4 ani în urmă
Am fost preșcolar la această grădiniță acum mai multe decenii. Stăteam la bloc și aveam vedere direct in fața grădiniței și pot spune că nu s'a schimbat foarte mult, cel puțin în exterior. îmi aduc aminte cu nostalgie și plăcere de zilele petrecute în această grădiniță, copiii se bucurau de atenția unor cadre bine pregătite și creșteau fără grijă, nu știu cum e astăzi, însă arată încă foarte bine și îngrijită. Pe vremuri, parcarea nu se efectua în spatele blocului, așa că era loc.
Roxydor
Roxydor4 ani în urmă
O super gradinita. am fetita la grupa mare, cadre didactice minunate, ingrijitoare f ok, mancare foarte buna. totul la superlativ.
Barbu Daniel
Barbu Daniel4 ani în urmă
Daniel Miclaus
Daniel Miclaus6 ani în urmă
Eu am fost acolo la gradinita .
Ce amintiri !!!!!!
1Q
1Q6 ani în urmă
Tudor Alexandru Panait
Tudor Alexandru Panait7 ani în urmă
O gradinita foarte buna!
Locații recomandate