/Bucuresti/Gradinita

Gradinita Wonderland Vitan Sector 3

Calea Vitan 164, București, România

Gradinita Wonderland Vitan Sector 3
Gradinita
4.2
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C46M+QX București, România
+40 731 738 788
gradinitawonderland.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gina Gavrila
Gina Gavrila2 ani în urmă
Eu sunt foarte mulțumită de aceasta gradinita! Sigur ca nu pot mulțumii pe toata lumea pt ca cu totii suntem diferiți dar aici cu greu am găsit un loc liber!
Noi mergem de 7 luni aici si suntem foarte fericiti si multumiți! Le iubim pe doamne, iubim toate activitățile interesante pe care le fac cei mici si vrem mereu la gradi “a noastra”! Da, ii zicem mereu asa pt ca aici ne simțim ca acasa!
Dana Visan
Dana Visan3 ani în urmă
Cine s-ar fi gandit, ca după îndelungi căutări aveam sa reușesc sa-mi găsesc liniștea ca și părinte aici, la grădinița Wonderland! Va mulțumesc pentru tot, fetita mea se dezvolta armonios, mănâncă sănătos și este iubita! Doamna Andreea (manager general), doamna Crina (educatoare), doamna Gina (îngrijitoare), sunt in primul rând oameni dar și îndrumători de excepție! Mulțumesc și celorlalte cadre didactice care se preocupa de copii, chiar dacă nu sunt din grupa lor, doamnelor îngrijitoare și bucătărese, Dna asistent! Nota 10!👏🏻👏🏻👏🏻
Marius Constantinescu
Marius Constantinescu3 ani în urmă
Eu am copii de 5 ani aici, fara incidente. Jos palaria de 2 ori si nota 10 pentru managerii gradinitei si pentru personal. Este o gradinita de nota 10, cu personal ultra instruit, cu after school, cu bucatarie proprie, cu transport. cu tot.
Albert Mihai
Albert Mihai3 ani în urmă
Gradinita "perfecta: are cativa educatori si ingrijitori bine platiti si mai ales bine instruiti. Nu exista pedepse sau recompense, iar personalul gradinitei trateaza copilul cu RESPECT (nu-l izoleaza, nu-l impinge, nu-i vorbeste urat, nu il ameninta etc). Copilul nu este fortat sa faca anumite activitati (sa doarma, sa decupeze, sa se joace un anumit joc) ci este urmarit, i se propun activitati interesante pentru el care sa acopere curricula (cu alte cuvinte nu pun copilul sa deseneze multimi, daca lui nu ii place sa deseneze, insa daca ii plac masinutele, putem face o selectie de masini pe culori, astfel incat copilul sa invete multimile). Asa este la Wonderland, de peste 4 ani ! Respect !
Cristian Dobrescu
Cristian Dobrescu2 ani în urmă
Sunt super mulțumit de aceasta gradinita iar fetita noastră este foarte fericita aici!
Suntem de 3 ani clienții acestei grădinițe și am avut o colaborare foarte frumoasa cu dna manager care este atenta și interesata cu adevărat de binele copiilor, la fel și personalul grădiniței! Personalul este foarte sociabil și zâmbitor și fetita noastră spune și în week-end ca vrea la grădinița la miss și la copii!
Felicitări, oameni frumoși!
Suflet Ratacit
Suflet Ratacit2 ani în urmă
O grădinița de vis, cea mai buna varianta pentru copilul nostru pe care o recomandam tuturor părinților! Este într-adevăr o grădinița de top și pe lângă educația la cote înalte pe care o primesc copiii, curățenia exagerat de mare a spatiilor grădiniței și calitatea oamenilor ce lucrează aici, este la cele mai înalte standarde!
Suntem încântați de alegerea făcută și ne bucuram ca am găsit un loc disponibil pe care îl urmăream de aproape 1 an, deoarece locurile sunt limitate și mulți părinți doresc sa își lase copiilor pe mâinile acestor oameni deosebiți dar nu toți au norocul de a găsi 1 loc liber!
Bravo, echipelor Wonderland!
A N
A N2 ani în urmă
Gradinita cu program normal si prelungit Wonderland 2, face parte din categoria grădinițelor de top din București, ce dispune de 3 sedii acreditate de Ministerului Educatiei si totodata are toate autorizatiile necesare conform legilor in vigoare pentru functionarea in cele mai bune conditii!
Oferă copiilor dotări excelente, personal calificat și siguranță zilnica necesara desfășurării "ca la carte" a tuturor activitatilor.
Rezultatele excelente la concursurile prescolare, deosebesc si diferentieaza aceasta gradinita, arătând nivelul inalt de educatie, pe care il primesc toți preșcolarii inscrisi în cadrul grădiniței!
Este o minune sa ne bucuram de aceasta gradinita!
Adrian Diaconescu
Adrian Diaconescu2 ani în urmă
Lipsa de transparenta, secretomania si chiar minciunile (demonstrabile) ale managerului gradinitei fac eforturile doamnelor educatoare de a oferi servicii educationale de calitate inutile. De evitat!
Locații recomandate