/Bucuresti/Gradinita

Gradinita Dumbrava Fermecata - Gradinita Grozavesti, Regie. Gradinita Program Prelungit.

Strada Economu Cezărescu 47-59, București 060754, România

Gradinita Dumbrava Fermecata - Gradinita Grozavesti, Regie. Gradinita Program Prelungit.
Gradinita
5
2 recenzii
2 comentarii
Indicații de orientare
C3R4+58 București, România
+40 770 921 335
dumbravafermecata.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ana Vandachevici
Ana Vandachevici5 ani în urmă
Desi ne-am inscris la aceasta gradinita cu usoare retineri, pentru ca nu am putut gasi recenzii/pareri despre ea pe internet, am fost foarte placut impresionati. Cladirea este una dedicata invatamantului - clasele sunt incapatoare, bine luminate si usor de aerisit. Toate grupele se afla la acelasi nivel - parter - astfel incat copiii nu au de urcat in mansarde sau de coborat in subsol pentru diverse activitati. Gradina interioara cu loc de joaca i-a cucerit pe copiii mei din prima secunda. Cat timp vremea a permis, copiii au petrecut zilnic cateva ore afara, pe trotinete/biciclete sau prin iarba. Chiar si pe timp de iarna au iesit in curte la zapada.
Personalul este competent, prietenos si deschis; chiar am simtit ca facem o colaborare pentru educarea copiilor. Copiii au activitati felurite, atat in gradinita, cat si in afara ei, in mici excursii sau concursuri. Baietelul este la grupa mijlocie iar fetita este la grupa mica si imi place foarte mult cum au evoluat in timpul petrecut aici.
Am scris aceste cuvinte pentru cei care, ca si mine, nu gasiti destule informatii despre aceasta gradinita. Ca sa va convingeti de ceea ce am scris mai sus, faceti o vizita gradinitei.
Dumbrava Fermecata
Dumbrava Fermecata8 ani în urmă
Locații recomandate