/Bucuresti/Gradinita

Grădinița Numărul 62

Strada Almașu Mic 2, București 040953, România

Grădinița Numărul 62
Gradinita
4.2
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
93MV+6W București, România
+40 21 450 0678
gradinitanumarul62.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ochii Verzi
Ochii Verzi4 ani în urmă
Imi aduc aminte cu plăcere de acest loc minunat, aici mă aducea mama în urmă cu 24/25 de ani, imi aduc aminte ca imi plăcea foarte mult supa cu găluște! Vă mulțumesc pentru experiența de a locui de luni până vineri acolo! ❤❤❤❤
Nicoleta Druțu
Nicoleta Druțu4 ani în urmă
Aveți idee dacă este și creșă?
Emanuel Toader
Emanuel Toader5 ani în urmă
Ma numesc Toader Emanuel Beniamin vreau sa recomand aceasta gradinita ! Eu am varsta de 26 de ani acum dar am fost la gradinita aceasta cand eram copil ! Tin sa va anunt ca mi-au ramas amintiri placute chiar daca au trecut atatia ani! Daca ar mai fi cineva din personalul vechi vreau sa multumesc de grija care ati avut-o de mine!
Sandu Ady
Sandu Ady5 ani în urmă
Alesa zmau
Alesa zmau7 ani în urmă
Buna
Rosca Alesia
Rosca Alesia8 ani în urmă
Roxanna Rox
Roxanna Rox9 ani în urmă
(Tradus de Google) Roxanna acasă

(Original)
Roxanna home
Oana mihaela
Oana mihaela2 ani în urmă
Nu recomand aceasta gradinita deloc.De la început îți dai seama ca își bat joc de banii pe care ii cheltui pe rechizite.Cer doar rechizite scumpe le cumperi (creioane bic,creioane bic din rășină 60 lei,carioci bic, tuburi tempera 500 mi diverse culori) și defapt copiii folosesc alte lucruri de la alți copiii(creioane,carioci, acuarele pahare de creioane,plastilina,care nu sunt ce ai cumpărat).Mai vine și copilul acasa sa spună ca el nu a avut creion rosu sau roz sa facă o floare,sau ca nu i-a ajuns plastilina sa facă 2 omuleți ca și colega de masa( si tu ai cumpărat 5 cutii de platilina).Am cerut transfer la alta gradinita pentru ca m-am angajat acolo și dna Directoare nu a făcut transfer ci a scos-o din sistem adică ca și cum am retras-o de la gradinita.Plus ca rechizitele nu le mai dau înapoi ca s-au consumat în câteva luni,dar dacă te certi cu ei și le spui în fata ca mint și ca își bat joc și ai timp sa mergi câteva zile pe acolo se rezolva.( cu nervi,timp pierdut).
Locații recomandate