/Bucuresti/Fotograf

Fotograf Andrei Zafiu ( Sedinte foto / Fotografie portret / Tur Virtual )

Bulevardul Dimitrie Pompeiu 4-6, București 077190, România

Fotograf Andrei Zafiu ( Sedinte foto / Fotografie portret / Tur Virtual )
Fotograf
5
81 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4J9+84 București, România
+40 757 686 134
zafiuandrei.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ana Stanescu
Ana Stanescu2 ani în urmă
Multumim mult pentru portretele office! Toate pozele arata super si intreaga sesiune foto a fost foarte placuta.
Te vom recomanda cu siguranta!
Ruxandra Popovici
Ruxandra Popovici2 ani în urmă
Andrei este atat un bun profesionist cat si o persoana foarte placuta, cu multa imaginatie si un vibe foarte pozitiv.
Ne-a fost alaturi la un eveniment frumos din viata noastra unde a reusit sa imortalizeze prin spontaneitate clipe speciale.
Este perfectionist si surprinde cu succes momentele frumoase, reuseste sa prinda cadre foarte naturale si este atent la detalii.
Pe langa toata aparatura profi care ajuta ca pozele sa fie de foarte buna calitate, vine cu multa rabdare si mult bun simt.
Multumim Andrei pentru ca ne-ai facut sa ne simtim ca niste vedete si pentru ca ai transmis atat de frumos emotiile noastre in imagini !
Florina chirvase
Florina chirvase2 ani în urmă
Andrei este un profesionist cu care mi-a facut mare placere sa pot colabora. Stiti, lucrul acela bine facut, care are un strop din toate:analitic, creativ, calm si pasionat.Pentru lucrul acela bine facut am urcat in avion si am facut loc in agenda imediat, ca era musai. De Andrei se va auzi tot mai mult in viitor. Daca sunteti curiosi, recomand cu drag!
Raluca Alecu
Raluca Alecu2 ani în urmă
Experienta oferita de Andrei este una extraordinara si reuseste prin profesionalism, caldura si expertiza sa ajunga la rezultatele dorite sau chiar sa depaseasca asteptarile. Recomand cu mare caldura aceasta experienta!!!!
Alex Gheorghe
Alex Gheorghe2 ani în urmă
Nu am mai participat niciodata la o sesiune foto profesionala in studio, iar Andrei mi-a aratat prin pozele realizate, cum sunt eu vazut din afara. O noua perspectiva asupra ta ca om, ceea ce te astepti pana la urma sa redea un profesionist. Il recomand pe Andrei pentru ospitalitatea cu care m-a primit si pentru profesionalismul lui.
Robert Preda
Robert Preda2 ani în urmă
Am avut placerea sa colaborez cu Andrei, dupa ce, o buna perioada de timp i-am urmarit activitatea. Sunt foarte multumit de sedinta foto corporate pe care am facut-o alaturi de el. A reusit sa scoata cateva cadre care mi-au depasit asteptarile.
Ce mi-a placut cel mai mult in colaborarea cu el, a fost initiativa si proactivitatea sa. Mereu mi-a sugerat pozitii in care sa stau pentru a iesi cadrul perfect, mi-a inteles de la inceput care sunt cerintele mele si totul a curs extraordinar de bine.
Multumesc Andrei pentru timpul tau si pentru sedinta foto.
Cristina Teodora Sandu
Cristina Teodora Sandu2 ani în urmă
Andrei este un fotograf super profesionist, carismatic si cu multa pasiune pentru ceea ce face. Fotografiile lui sunt de o calitate superioara, iar studioul unul de top. O placere sa colaborezi cu el. Recomand cu toata increderea.
Anamaria Diaconescu
Anamaria Diaconescu2 ani în urmă
Talent, seriozitate si un nivel înalt de profesionalism. Calitate excepțională, peste măsura așteptărilor.
Multumim frumos, Andrei Zafiu!
Zâmbetul nostru te recomanda!
Locații recomandate