/Bucuresti/Fotograf

3R Color

Piața Alexandru Lahovari 5, București 010464, România

3R Color
Fotograf
4.8
110 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4W2+32 București, România
+40 726 005 322
3rcolor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana Lemnaru
Ana Lemnaru2 ani în urmă
Scanări la rezoluție f buna, preturi decente și sunt foarte amabili si drăguți cu clienții. E o mica bijuterie acest laborator.
Мариус Иосуб
Мариус Иосуб2 ani în urmă
Pasiunea pentru fotografie a inceput acum 2 ani si de la prima developare facuta la ei pana in prezent, mereu mi-au oferit sfaturi in ceea ce priveste expunerea, timpii, diafragma etc absolut tot ce tine de fotografia pe film.
Iar in ceea ce priveste serviciile prestate de developare si scanare film 35mm, jos palaria!
M-am mutat acum 6 luni in Brasov, dar distanta nu-i un impediment, tot la ei revin oricand.
Recomand cu drag!
Ioan S
Ioan S2 ani în urmă
Puțin spus excelent! Developez negative color de mai bine de 4 ani aici și am avut mereu parte de aceeași experiență ireproșabilă de la o echipă extraordinară. Vă mulțumesc!
Justin Matresu
Justin Matresu3 ani în urmă
Cautam un centru foto care sa proceseze filme vechi alb-negru si apoi trecute pe digital. Magistrala lucrare!! Prelucrarea si curatarea imaginiilor de zgariieturi si alte defecte datorate timpului.
Un centru de excelenta in arta fotografica. Amabilitate si servicii impecabile.
Oana Moraru
Oana Moraru5 ani în urmă
cel mai bun raport calitate/pret pentru filmele developate si scanate din bucuresti. au o varietate destul de mare de filme si baterii pentru aparatele foto iar angajatii mereu fac eforturi sa-ti trimita fotografiile de pe o zi pe alta (chiar daca exista o cerere foarte mare).
Sylvia Nastase
Sylvia Nastase2 ani în urmă
Un magazin etalon din multe motive . Amabilitate naturală nu comercială, eficiența, comanzi azi , ridici miine , calitatea ireproșabilă a produsului comandat , varietatea ofertei si cadrul expunerii aranjat cu gust si simt artistic , ca sa-ti doresti sa cumperi si nu in ultimul rînd protecția sanitară care te avertizează din afisul de pe usa , accesul permis doar unei singure persoane , cu masca bineinteles . In cele doua zile cind am fost , s-a respectat de fiecare data . Il recomand călduros.
Lazarean Vlad
Lazarean Vlad2 ani în urmă
Doi oameni in varsta mai rapizi decat ma asteptam.

Am fost dimineata la 11 sa duc filmele la developat si scanat. La 17:38 le am deja pe mail. Mi se pare incredibil cat de repede s-au miscat. Recomand.
Ion Aurel Anghel
Ion Aurel Anghel2 ani în urmă
Foarte amabili, rapizi, am rezolvat o problema ce ma chinuia de mult timp.( Nu gaseam pe cineva care sa lucreze cu grija cu niste diapozitive foarte vechi. Am ajuns la dansii prin recomandarea unui prieten) Cu siguranta voi reveni si voi recomanda si altora. Va multumesc.
Locații recomandate