/Bucuresti/Fotograf

Artistic Foto

Secuilor 2 bl 21, sc 1, ap 2, parter, București 041514, România

Artistic Foto
Fotograf
5
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94R6+RW București, România
+40 760 367 777
artisticfoto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dragna George Vladut
Dragna George Vladut2 ani în urmă
O experienta super buna, am mers la o sedinta foto pentru craciun insotit de cei doi copii ai meu respectiv 5 ani fetita si 4 luni baiatelul. Au fost manevrati daca pot spune asa cu mult calm si mult profesionalism.
Pret foarte bun si calitatea pozelor minunata. Va multumim si abia astept sa revenim!
Ioana Tănase
Ioana Tănase2 ani în urmă
Minunat studioul foto, au ieșit excelent pozele. Fotograful a avut răbdare cu copilul și o stare relaxată, astfel a reușit să surprindă niște cadre foarte frumoase.
Am putut la final să alegem noi pozele preferate ceea ce a fost plăcut tare iar pozele în forma finală le-am primit foarte repede.
Recomand!
Catanaanca
Catanaanca2 ani în urmă
Ne-am simtit tare bine, am intrat in atmosfera frumoasa, decoruri aranjate cu gust.
Pozele au fost gata repede si a fost o incantare sa ne uitam la ele!
Foarte profi, multumim pentru experienta!
Recomandam cu drag, fotograful a reusit sa surprinda niste cadre minunate, chiar daca fetita noastra a fost mai timida la inceput! Felicitari pentru implicare si rabdare!
Ionelia Cotonea
Ionelia Cotonea2 ani în urmă
Pozele au iesit super-super fain, fotograful foarte implicat si dedicat, a facut-o pe bebelina sa rada toata sedinta. Se vede pasiunea in implicarea fotografului, foarte deschis, cu o voce calda ce ne-a facut sa ne simtim minunat. Atmosfera a fost una calda si prietenoasa, vom reveni cu siguranta!
Aura a
Aura a2 ani în urmă
O experienta foarte frumoasa, profesionalism, amabilitate, totul a fost exact cum mi-am dorit. Rar intalnesti pe cineva asa profesionist, corect si sa lucreze cu zambet, cu drag.
Tudorache Mihaela
Tudorache Mihaela2 ani în urmă
Am fost întâmpinată de o atmosfera foarte plăcută în studio și am fost foarte mulțumită de rezultatele pozelor. Am făcut o mulțime de poze in mai multe posinguri iar fotograful s-a asigurat la fiecare pas că toate pozele vor fi reusite. Un tip foarte implicat, talentat și cu viziune. Te face sa te simți foarte bine in preajma lui. Recomand acest studio, nota 10.
Trandafir Alexandra
Trandafir Alexandra2 ani în urmă
Am apelat la serviciile domnului Gabriel pentru un set de poze business și au ieșit absolut minunate, mi-au plăcut instant. Sunt din fire mai timidă în fața camerei, dar fotograful a fost atât de relaxat și de primitor încât mi-au trecut imediat emoțiile. Am trimis un mail sâmbătă și duminică la prânz deja făcusem pozele. Răspunsul a fost extrem de prompt, ceea ce am apreciat enorm. Am apelat și la serviciul de machiaj care a fost, de asemenea, ireproșabil. Mulțumesc din suflet pentru tot ajutorul și pentru primirea călduroasă, voi reveni cu siguranță! Recomand cu absolut toată încrederea.
Corina Ludosanu
Corina Ludosanu2 ani în urmă
Recomand cu incredere, pozele sunt minunate si de calitate. Atmosfera este plăcută si fotograful te ghideaza, pentru obtinerea fotografiei perfecte. Am gasit seriozitate si profesionalism. Voi reveni oricand cu drag !
Locații recomandate