/Bucuresti/Fotograf

Fotograf De Nunta Profesionist - Mihai Roman - Bucuresti

Strada Patriotilor, Nr 1 Bl PM16, Sc D, Et 8, Ap 142, București 032281, România

Fotograf De Nunta Profesionist - Mihai Roman - Bucuresti
Fotograf
5
334 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C567+PV București, România
+40 761 435 698
mihairomanfotograf.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Oana popa
Oana popa2 ani în urmă
MINUNATE! SUPERBE! Sunt cuvinte care descriu pozele facute de Mihai! Ne-a creat niste amintiri de neuitat cu ocazia botezului fiicei noastre. Pozele ne-au fost predate a doua zi. Il recomandam cu mare drag!
Gabriel Vamanu
Gabriel Vamanu2 ani în urmă
Nu am cuvinte sa exprim cat de multumiti si incantati suntem de alegerea facuta. Mihai este un fotograf profesionist, implicat, atent la detalii si mai e si super prietenos si te face sa uiti de emotii si sa te simti in largul tau! Aveam asteptari ridicate la ce poze am vazut la el pe profil si a reusit sa mi se depaseasca! Iar faptul ca am primit pozele mai repede decat ne asteptam a fost un bonus si a crescut si mai mult in ochii mei! Cu siguranta il voi mai dori alaturi la evenimentele importante din viitorul nostru!
Adina Modoranu
Adina Modoranu2 ani în urmă
Mihai este foarte talentat si dedicat, lucru care se si vede din felul in care te face sa te simti in largul tau la sedintele foto, respecta programul (chiar e foarte punctual) si bineinteles valoarea finala a muncii sale - fotografii absolut superbe din toate punctele de vedere. Are imaginatie si noi chiar ne-am distrat la sedintele foto cu el (si cea de nunta si cea de la save the date) si nu regretam absolut nimic. Niste bani foarte bine plasati pentru cele mai frumoase amintiri pe care le voi avea toata viata. Sunt foarte incantata de fotografii si abia astept sa le fac album.
Manu
Manu2 ani în urmă
Nu credeam vreodată că un om străin imi poate da acest sentiment de familie. De ce spun aceasta? Pentru ca pe Mihai l-am cunoscut inițial prin mediul online-ul-lui, iar mai apoi l-am cunoscut în realitate după o colaborare la un workshop de-al său. Mihai este foarte bun atât ca mentor, cât și ca fotograf. Am sa rezum prin următoarea propozitie "Nea Mihai când o sa fiu mare, vreau sa fiu ca tine!" Te pup, și abia aștept să ne revedem!
Roxana Calita
Roxana Calita2 ani în urmă
Întâlnirea noastră cu Mihai a fost să fie. Spun așa pentru că l-am sunat cu două zile înainte și așa am stabilit detaliile pentru o ședință foto după nuntă.
Profesionist, Mihai s-a prezentat prompt la ora stabilită, într-o zi minunată de toamnă.
Am râs, mi-am privit soțul în ochi și ne-am bucurat de o zi romantică în timp ce Mihai imortaliza iubirea.❤❤
Când am văzut pozele, câteva ore mai târziu, vibram de uimire și emoție că avem așa amintiri frumoase.
Îți mulțumim, Mihai! Tu povestești cele mai frumoase momente din viața oamenilor.
Așteptăm cu entuziasm următoarea noastră întâlnire.😊
Cristian Emanuel Stroe
Cristian Emanuel Stroe2 ani în urmă
Cel mai bun fotograf , calm , glumeț , si plin de imaginatie , cu siguranta vom mai apela la el la urmatorul nostru eveniment din viata😊
Iselin dumitru
Iselin dumitru2 ani în urmă
“Mihai Roman - Povestitorul de nunti”, este un nume care iti starneste curiozitatea, interesul si intri pe profil pentru a-l rasfoi. Pe “Mihai Roman - Povestitorul de nunti” mi l-a recomandat Facebook-ul, nici nu eram logodita, de casatorie nici nu ma gandeam la momentul respectiv. Cand i-am vazut profilul si toate pozele care iti descriu efectiv toata emotia traita in acele clipe de oamenii din acestea, nu am avut cum sa nu zic “Pe el il vreau ca fotograf la nunta mea! Indiferent de orice, eu pe el il vreau ca fotograf!”. Si asa a fost, Mihai Roman a fost fotograful de la nunta mea, de la una dintre cele mai frumoase zile din viata mea; in functie de data lui disponibila am ales si data restaurantului deoarece el trebuia sa-mi fotografieze neaparat evenimentul. Din cauza Pandemiei nu s-a stiut ce anume se poate face, am renuntat la anumite lucruri pentru eveniment, dar la fotograf nu m-am gandit niciodata sa renunt si parca stiam de ce nu vreau asta. Mihai... Mihai este o persoana foarte talentata, foarte rabdatoare si ambitioasa (uneori enervant de ambitioasa😁). Mihai iti stoarce si ultima picatura de energie pe care o mai ai, nu-l intereseaza daca iti este foame sau cald😂, la inceput iti vine sa-l bati dar pot spune ca merita sacrificiul, merita toata foamea pe care o ai si merita sa-ti fie foarte cald pentru niste cadre, merita sa ai incredere in el deoarece el stie ce face si ceea ce face pot spune ca o face foarte bine, extraordinar de bine si ramai placut surprins cand vezi rezultatul final. Pozele ... pozele facute cu multa munca, acum, cand le vezi, evenimentul este inca proaspat in minte, dar peste ani acesta nu va mai fi la fel de proaspat, iar aceste poze iti arata perfect toate starile, emotiile, trairile, toate sentimentele pe care le au atat mirii, familia, cat si persoanele care ti-au fost alaturi in acea zi minunata. Da, pe Mihai Roman il recomand cu multa caldura deoarece merita, in pozele lui chiar se povestesc nunti si nu numai nunti, absolut orice fotografiaza iti poti imagina ca esti si tu acolo prezent si participi la acel eveniment indiferent daca este nunta, botez sau o sedinta foto. Mihai, multumim mult ca ai fost alaturi de noi, multumim mult pentru pozele superbe pe care ni le-ai facut si iti dorim mult succes in continuare!
HBDMedia
HBDMedia2 ani în urmă
Mihai este un om extraordinar și un profesionist desăvârsit. Un fotograf foarte bun care pune suflet în tot ceea ce face și oferă 200% din energia lui de fiecare dată când fotografiază. Fotografiile lui sunt pline de emoție și parcă prind viață de fiecare dată când te uiti la ele. Recomand cu drag.
Locații recomandate