/Bucuresti/Fotograf

Marin Popescu Wedding Photography - efotonunta.ro

City Offices, București 041312, România

Marin Popescu Wedding Photography - efotonunta.ro
Fotograf
5
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C34W+F4 București, România
+40 722 278 926
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Coronna. house
Coronna. house4 ani în urmă
Unul dintre cei mai buni fotografi cu care am colaborat in cariera mea de cameraman profesionist. Puteti apela cu incredere, lucreaza cu aparatura si la standard profesional, foarte talentat si dedicat pasiunii sale, nu face rabat la calitate. Persoana de incredere.
Cezar C
Cezar C4 ani în urmă
Un adevarat profesionist, cu o latura umana foarte dezvoltata. Se vede pasiunea si atentia la cele mai mici detalii, astfel incat sa te poti simti in largul tau, cu siguranta ca fotografiile vor fi exceptionale.
Alex Nastase
Alex Nastase4 ani în urmă
Un profesionist desavarsit, cu o latura umana armonios dezvolata odata cu pasiunea pentru fotografie. Punctual si serios; ce spune aia face.
Recomand cu incredere !
Lucian Stoicescu
Lucian Stoicescu4 ani în urmă
Big LIKE!!! Recomand cu mare incredere , cand pasiunea devine realitate, totul arata foarte frumos. Mult succes in continuare.
Cozmin Lungu
Cozmin Lungu4 ani în urmă
Recomand! Un fotograf pe care te poti baza!
Oana Hrincescu
Oana Hrincescu4 ani în urmă
Profesionalism si incredere.
Marius-Laurentiu Carstea
Marius-Laurentiu Carstea4 ani în urmă
Recomand!
Lazar Marian
Lazar Marian4 ani în urmă
(Tradus de Google) Am avut o experiență foarte plăcută cu el în coșul de gunoi, fotografia noastră de pe roșu. El ne-a făcut să ne simțim confortabil și în largul nostru când fotografiați fotografiile! Avea idei excelente de localizare, precum și poziții pentru fotografii minunate. Le-am iubit pe toți! El este un fel de tip care își ia serios afacerea și este foarte dedicat și pasionat. Îl recomandam deja prietenilor noștri care îl vor folosi și nu l-am putea recomanda mai mult!

(Original)
We had a very nice experience with him to our Trash the Dress weeding photography at the seaside. He made us feel comfortable and at ease when shooting the photos! He had great location ideas as well as positions for great photos. We loved all of them! He is kind a of the guy who takes his business in serious and is very dedicated and passionate. We have already highly recommended him to our friends who will be using him, and we couldn’t recommend him more highly!
Locații recomandate