/Bucuresti/Fotograf

Mihai Irinel - Fotograf Nunta Bucuresti

Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 74-76, București 061109, România

Mihai Irinel - Fotograf Nunta Bucuresti
Fotograf
5
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2MJ+V7 București, România
+40 731 372 112
mihaifotograf.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Andreea Iancu
Andreea Iancu2 ani în urmă
Super profesionist si atent la delalii, iar fotografiile au iesit cum nici nu mi-as fi imaginat! Cu siguranta vom mai colabora! 💯💯
Andreea Geo
Andreea Geo2 ani în urmă
Mihai este un super fotograf🤩🤩 Are multa imaginație, răbdare și ii place ceea ce face😍😍 Am colaborat cu el la 2 dintre cele mai importante evenimente din viata mea de familie și cu siguranță voi mai colabora și la altele😇😇
Recomand cu încredere!🔝🔝🔝
Nicoleta Tanase
Nicoleta Tanase2 ani în urmă
Mihai este un fotograf foarte atent la dorințele și calitățile celor pe care îi surprinde în imagini. De aceea, pozele pe care le face sunt superbe și nu ai cum să nu fii mulțumit. Are o personalitate super plăcută și te face să te simți relaxat în fața camerei. E o colaborare pe care cu siguranță oricine și-ar dori-o și a doua oară.
Adelaida Elena Rosioru
Adelaida Elena Rosioru4 ani în urmă
Am colaborat pentru o ședință foto de produs și totul s a desfășurat intr-o atmosfera relaxata, plăcută, rezultatul final fiind unul peste așteptările mele. Cu siguranță o sa existe și colaborări viitoare!
Ella Lungu
Ella Lungu4 ani în urmă
Lucrează cu pasiune, placere si asta se vede in fiecare cadru. Ii mulțumesc ca a fost alaturi de noi si il recomand cu caldura.
Adela Rotaru
Adela Rotaru4 ani în urmă
Multumesc pentru amintirile create!
Oana Constantin
Oana Constantin2 ani în urmă
Recomand cu drag!
Este un profesionist, un tip foarte jovial care știe cum să te pună în valoare în fotografii fară să te facă să te simți crispat pentru că esti în fața obiectivului, o face glumind și fară să-ți dai seama ai o super poză în care apari în stilul tău, natural. Noi urmează să colaborăm cu el, la al treilea eveniment deja și suntem foarte încantați de asta și nu numai.
P.S. rapiditatea cu care am primit întotdeauna mult așteptatele fotografii ne-a lăsat surprinși, dând încă o data dovada de empatie pt miri/părinți care le așteaptă nerăbdători.
Mihai ești Mega si abia așteptăm să ne distrăm în timpul ședinței foto și la nuntă!
Nix Heart
Nix Heart2 ani în urmă
Am avut plăcerea de a colabora cu ocazia botezului bebelușului meu. Având mari emoții înainte să îl cunosc despre cum se va desfășura totul,mai ales că atunci când este vorba de un copilaș sunt mai dificil de surprins poze frumoase,acestea s-au dus rapid după ce am cunoscut omul din spatele camerei. Profesionist, degajat, răbdător și entuziast ne-a ajutat să ne relaxăm imediat și a reușit să surprindă cele mai frumoase poze,iar bebelușul la adorat,nu și-a putut lua privirea de la aparat. Recomand cu toată încrederea. Mulțumim din suflet pentru pozele minunate!❤️
Locații recomandate