/Bucuresti/Florarie

Flori24.ro - Florarie online

Aleea Dreptății 2J, București 060881, România

Flori24.ro - Florarie online
Florarie
4.8
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2PG+3F București, România
+40 742 123 122
flori24.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sorin Vestemean
Sorin Vestemean4 ani în urmă
Prietena mea a fost super incantata de cadou si fericita.

Am ales varianta 'Flori la cutie in forma de inima' + ursulet + ciocolata, pe o felicitare mesajul custom introdus pe site, produsul a ajuns in timp util, curierul de treaba, la telefon mi-a vorbit super elegant si misto. Recomand! Servicii de calitate. Multumesc
Mihnea Gheorghe
Mihnea Gheorghe4 ani în urmă
Per total foarte multumit. Initial am avut probleme in a face comanda pe site. Dar serviciul de support client a plasat comanda pentru mine si totul a fost in regula, in final. Florile au fost livrate la timp si buchetul arata foarte bine. Daca nu as fi avut problema cu site-ul as fi dat 5 stele.
DOBRE ANA-MARIA
DOBRE ANA-MARIA2 ani în urmă
O experienta de neuitat !
Am facut o comanda pentru aniversarea mamei mele care a implinit astazi 70 de ani . Locuiesc la peste 2000 km de dumneaei si am vrut ca acest moment sa fie gravat in memoria noastra, a tuturor. Am reusit ! Florile sunt proaspete , buchetul superb ( am luat pe cel care se cheama "iubire pur si simplu"). Livrarea a fost facuta la timp, fara surprize neplacute si emotiile pe masura . Persoana care a livrat foarte agreabila. Tranzactie fara probleme. Va recomand fara ezitare. Va multumesc pentru acest moment magic !
Ana Maria DOBRE
Lucian Bejan
Lucian Bejan2 ani în urmă
Apelaticu mare incredere la serviciile companiei. Sunt extrem de seriosi in toate prinvintele. Raport calitate pret excelent. Felicitari managerului si proprietarului. Ati fidelizat un client, pe mine. Sunt convins ca cine apeleaza la voi vor ramane fideli. Ati castigat acest lucru prin calitatea serviciilor.
Ivan Gabriel
Ivan Gabriel2 ani în urmă
Am comandat prima data și cu siguranță nu ultima.Livrarea a fost promta și la ora solicitată ceea ce face diferența. Trandafirul criogenat - SUPERB - BRAVO echipa , recomand cu drag aceste servicii de calitate pentru o surpriză REUSITA.
Cu stima Camelia Ivan
Bognea Marian
Bognea Marian2 ani în urmă
Flori minunate, au ajuns exact in intervalul de timp indicat de mine si era 1 Mai. Am comandat si un tort de la ei si a fost delicios, chiar si dupa 5 zile persoana careia i-am daruti florile mi-a transmis ca sunt superbe, ca nu a mai avut asa trandafiri frumosi si parfumati de mult timp. Multumesc mult. Cu repect, Marian
Mihaela Ciobanu
Mihaela Ciobanu2 ani în urmă
Am comandat trandafirul antic criogenat,trandafirul arata exact ca in poza de pe site , este superb ,aranjamentul este de bun gust cu lavanda si eucalipt ,iar pretul este f.bun comparativ cu alte site-uri ce vand flori criogenate .Multumesc si pentru seriozitate in livrarea comenzii ,exact in data si la ora indicata .Multumesc inca o data !
Mariana Radoi
Mariana Radoi2 ani în urmă
Dacă într-o zi au 10 clienți că mine, nu mai au nevoie decât de analgezice. Calmi, promti, răbdători,serviciu de nota 10. Felicitări,fiica mea a fost foarte incantata .
Locații recomandate