/Bucuresti/Florarie

Floraria Heaven

Calea Călărași 321, București 021311, România

Floraria Heaven
Florarie
4.7
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4JP+QQ București, România
+40 742 140 650
florariaheaven.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Nicholas Bănică
Nicholas Bănică2 ani în urmă
(Tradus de Google) Aceasta este magazinul meu de flori de ceva vreme, doamnele de acolo fac cele mai minunate buchete și florile sunt mereu proaspete, ar recomanda oricui caută aranjamente și flori de înaltă calitate deopotrivă!

(Original)
This has been my go-to flower shop for a while now, the ladies there make the most wonderful bouquets and the flowers are always fresh, would recommend to anyone looking for high quality arrangements and flowers alike!
Lidia Floarea
Lidia Floarea2 ani în urmă
Oricând revin cu plăcere în această locație.
Mereu am fost ajutată să combin florile astfel încât buchetul cu care am plecat de acolo să fie admirat de toată lumea ❤
Veronica Elena Ionita
Veronica Elena Ionita4 ani în urmă
Buchete, flori la ghiveci, aranjamente de calitate!
Andrei Micle
Andrei Micle4 ani în urmă
(Tradus de Google) Este un magazin de flori grozav, cu o mare varietate și combinații foarte bune dacă vă grăbiți și doriți doar să luați ceva și să mergeți. Florarii sunt frumoși și amabili și vă vor ajuta dacă nu aveți nicio idee despre ce se întâmplă? A fost folosit acest magazin pentru un timp și acum îl recomand. Dacă doriți o experiență bună și o prietena fericită, mama, femeia, în general, ar trebui să verificați cu siguranță locul afară.

(Original)
It's a great flower shop with great variety and really good combinations if you are in a hurry and just want to grab something and go. The florists are nice and amiable and will help you if you have no idea what goes together😄. Been using this shop for a while now and I highly recommend it. If you want a good experience and a happy girlfriend, mother, woman, in general, you should definitely check the place out.
Marius Macoveanu
Marius Macoveanu2 ani în urmă
Aranjamente superbe
Felicia Popescu
Felicia Popescu2 ani în urmă
Buchete superbe pentru toate ocaziile. Si fără precomanda.
M C S
M C S2 ani în urmă
Amabilitate si serviabilitate. Pe 7 martie am discutat la telefon si mi-au trimis cateva variante de buchete pe whatsapp. Am agreat comanda discutand pe whatsapp, au acceptat plata cu transfer bancar (aveam contul la aceeasi banca cu a lor). Buchetele (11) au fost gata pe 8 martie la 8.30, m-am dus si le-am luat fara sa mai stau la coada. Simplu si eficient.
HouzeR AleX
HouzeR AleX2 ani în urmă
Locații recomandate