/Bucuresti/Florarie

Florarie în Bucuresti

Florile vin cu un plus de culoare pentru spațiile verzi sau pentru casa noastră, cu o notă de eleganță pentru balcoane și cu o notă boemă în interiorul casei noastre. Sunt un element de decor pentru masă sau living.

Deoarece florile sunt cele care ne descriu emoțiile mai bine decât cuvintele, să alegi flori de la o florărie este cea mai bună modalitate de a transmite un mesaj. În funcție de ocazie sau de mesajul pe care dorești să îl transmiți, specialiștii de la o florărie îți pot da cele mai bune sfaturi cu privire cea mai bună alegere pe care o poți face.

Datorită experienței, cunoștințelor sau îndemânării, specialiștii de la o florărie te vor ajuta să îți exprimi mai ușor emoțiile. Indiferent de eveniment, vor ști cum să realizeze compoziții unice, speciale, pe placul tuturor.

București este capitala României. Este cel mai important centru industrial și comercial al României.

București este situat în partea de sud-est a țării, între Ploiești la nord și Giurgiu în partea de sud. Este situat în Câmpia Vlăsiei, câmpie care face parte din Câmpia Română. București are o suprafață totală de 228 de kilometri pătrați. Cu alte cuvinte, ocupă aproximativ 0,08 din întreg teritoriul țării.

București este situat pe malurile râului Dâmbovița, care se varsă în Argeș, un afluent al Dunării.

Clima este una temperat continentală. Iernile în București sunt blânde, cu zăpezi puține și temperaturi relativ ridicate.