/Bucuresti/Florarie

MikFlorar

Strada Tipografilor 11, București 013714, România

MikFlorar
Florarie
5
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3MF+G2 București, România
+40 745 075 902
mikflorar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dragos c
Dragos c2 ani în urmă
Recomand cu mare incredere aceasta micuta dar cocheta florarie. Am comandat un aranjament florar , care a fost livrat chiar de ei. Cat despre calitatea si prospetimea florilor am doar cuvinte de lauda. Bravo!
Olimpia S
Olimpia S2 ani în urmă
Recomand din toata inima, atat pentru cadouri cat si pentru decoratiuni de evenimente! Magazinul e asa frumos, incarcat de frumuseti si bunatati, iar serviciile echipei sunt excelente. Mi-au decorat nunta absolut minunat, a iesit totul mult mai bine decat puteam spera. Comunicarea a fost suuuper, clara si la obiect, fiecare detaliu atins, iar totul a fost facut cu intelegere, experienta si pasiune. Voi colabora cu Mikflorar pentru fiecare eveniment, a fost serviciul pentru nunta legat de care nu am avut niciun dubiu si a iesit totul perfect!
Aichimoaie
Aichimoaie4 ani în urmă
Recomand cu caldura aceasta florarie. Oameni serioasi si implicati. Am cumparat aranjamente deosebite, ce au fost foarte apreciate.
George Bidirel
George Bidirel4 ani în urmă
O florarie cu stil, cu oameni entuziati, care se adapteaza perfect cerintelor tale. Recomand.
Daniela Dan
Daniela Dan4 ani în urmă
Recomand!
Gabriel BOBON
Gabriel BOBON6 ani în urmă
O florărie mica dar cu o gama diversificata din care cu siguranță ai ce sa alegi. Programul este perfect, și îți oferă posibilitatea de a lua un buchet de flori la finalul programului său dimineață devreme. Se poate plati cu cardul sau cash, este situată langa 1 minute. Recomand
Flucus Andrei
Flucus Andrei2 ani în urmă
In cei 4 ani si jumatate cat am lucrat in zona MyHive doar de la aceasta florarie am luat flori 🙂! Doamnele care lucreaza acolo sunt foarte de treaba, atente la detalii si cu un simt estetic deosebit…intotdeauna am fost incantat de buchetele iesite din mainile lor!!!
Laurentiu Caprian
Laurentiu Caprian2 ani în urmă
Un loc superb, o oaza multicolora aranjata cu mult bun gust! Merita sa vii și sa petreci câteva minute aici Un loc neasteptat, cu multe lucruri frumoase, hand made. Poți întra și prin fata clădirii de birouri ocolind putin lanțul din capul scărilor.
Locații recomandate