/Bucuresti/Florarie

Magazinul de Flori

Strada Dr. Iacob Felix 75, București 011034, România

Magazinul de Flori
Florarie
4.6
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F33J+47 București, România
+40 723 012 822
magazinuldeflori.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–15
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Alex Sandu
Alex Sandu2 ani în urmă
Am folosit Magazinul de Flori de aproape 9 ani si orice comanda si livrare a fost absolut PERFECTA! Customer-ul service la acest site/magazin este perfect (second to none). am avut livrari la rude in sate care sunt foarte greu de gasit. Mi-as dori ca toate afacerile din Romania sa functioneze ca Magazinul de Flori, in mod sigur as considera si probabil as veni acasa in Romania. Multumesc Stefan! :)
Taulescu WHITE WOLF
Taulescu WHITE WOLF3 ani în urmă
Recomand cu incredere! Sunt foarte priceputi, amabili si prompti.Incantare si surprindere la fiecare buchet pe care il achizitionez. Jos palaria!🤗
HAICUSORI HAICUSORI
HAICUSORI HAICUSORI4 ani în urmă
Am sunat, am comandat, s-a livrat în 2 ore! Multumesc, Magazinul de FLori, pentru calitatea serviciilor şi promptitudine!
Grigore Filimon
Grigore Filimon4 ani în urmă
Foarte incantat de promptitudinea si amabilitatea personalului. Tot respectul pentru d-nul Stefan care a fost dragut sa vina cu idei si sugestii pentru a reusi sa fac surpriza care o planuiam.

Amabilitatea, respect si profesionalism. Recomand cu drag!
Irina Voineagu
Irina Voineagu4 ani în urmă
Cred ca folosesc magazinul de flori de vreo 10 ani. Serviciu impecabil, de incredere, flori superbe si torturi delicioase. Livrarea intotdeauna la timp. Great job!
Madalina Turbuc
Madalina Turbuc2 ani în urmă
Update: Mulțumesc pentru intenția de a îndreapta lucrurile. Apreciez simțul civic.

Un website frumos, variat, până la prima comandă.
Dezamăgită de "produsul finit". E cert, comanda a fost făcută pe data de 7 seara târziu. Mare greșeală în ceea ce mă privește.
Inițial am ales un buchet superb de frezii multicolore (conform imaginilor). După recepționarea comenzii am fost informată că există disponibilitate doar pe o anumită culoare. Am acceptat, în imposibilitatea de a-i putea oferii personal un buchet de flori mamei.
Se reconfirmă comanda cu orele de livrare 09-17.
La 19:00 primesc mail de confirmare a livrării în condițiile în care destinatarul nu primise nimic. Sun la numărul indicat o oră mai târziu ( mizând pe faptul că a fost o zi aglomerată) și mi se spune că îmi va fi returnat apelul. 20 min mai târziu, mama primește un telefon privitor la comandă. Și într-adevăr a primit buchetul, care lasă mult de dorit sincer comparativ cu prețul plătit.
Maria Mihai
Maria Mihai2 ani în urmă
Va multumesc pentru corectitudine,profesionismul de care ati dat dovada,cu siguranta voi reveni cu alta ocazie si va recomand cu drag!!!
Florina Didei
Florina Didei2 ani în urmă
Va mulțumesc ca m-ați ajutat sa ii fac o surpriza mamei mele.👍👍👍👍👍
Locații recomandate