/Bucuresti/Florarie

Coltul cu Flori by Ioana - Florarie Sector 3,Evenimente Corporate, Aranjamente Florale , Buchete Mireasa Bucuresti

Bulevardul Râmnicu Sărat 20, București 031914, România

Coltul cu Flori by Ioana - Florarie Sector 3,Evenimente Corporate, Aranjamente Florale , Buchete Mireasa Bucuresti
Florarie
4.7
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C46R+V4 București, România
+40 760 464 474
m.facebook.com
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Coltul cu Flori by Ioana - Florarie Sector 3,Evenimente Corporate, Aranjamente Florale , Buchete Mireasa Bucuresti
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–12
Scrie o recenzie
Elena elena
Elena elena341 zile în urmă
Foarte dezamagita de lumanari, in cea mai mare parte! Nici bucherul de mireasa nu a fost ce trebuia, dar macar a fost acceptabil. A avut grija sa foloseasca minirose, in loc de trandafiri mari si frumosi, probabil datorita costurilor.Am vorbit cu domnisoara pe WhatsApp si apoi la telefon, am stabilit ca vreau un anumit tip de lumanari- cele tip fagure,de culoare roz. Mi s-a spus ca nu e nici o problema,si in ziua nuntii am primit niste lumanari absolut banale, albe. Am platit aproape 1500 de lei pe tot pachetul si mi-am recuperat 150 de lei cu scuza ca ea a pus 'suflet'.
Sa va fie rusine ca in asemenea momente stricati bucuria mireselor!
Carmen Balaban
Carmen Balaban341 zile în urmă
Multumesc Ioana pentru buchetul minunat pe care mi l ai facut! Nici nu a trebuit sa I dau prea multe detalii, i am spus doar ca imi doresc un buchet pentru cununie in nuante de roz pal. A fost mai mult decat mi as fi dorit! Recomand cu drag!
Corina Craiciu
Corina Craiciu341 zile în urmă
O experienta deosebit de frumoasa!
Iti multumesc muult, Ioana pentru aranjamentele minunate cu care mi ai bucurat zilele, sunt minunate si cu siguranta voi reveni cu drag!
Floricesti cu sufletul si se vede asta!❤️😘
Florescu Valentin
Florescu Valentin341 zile în urmă
Sunt la a 3 a comanda, de fiecare data am fost surprins, florile sunt super proaspete și au rezistat apoi foarte bine apoi. Preturi rezonabile!
Roxana Valentina Sava
Roxana Valentina Sava1 an în urmă
Am făcut buchetul pentru cununia civilă și a ieșit extraordinar. Am fost și sunt foarte încântată de colaborarea cu Ioana.
Coral be Healthy
Coral be Healthy2 ani în urmă
Florile sunt foarte frumoase!Doamna amabila.Preturi foarte mari! Pt un buchet modest cu 5 trandafiri s-ar putea sa aveti surpriza unui pret de 60-70 lei.
Utiu Ioana
Utiu Ioana2 ani în urmă
Buchetele comandate in ultimul moment au iesit foarte frumoase, cu flori proaspete, pretul bun, personal foarte amabil si prompt! Multumim!!
Andreea Olaru
Andreea Olaru2 ani în urmă
Profesionalism, gama larga de buchete,cosuri și flori din care poți alege,personal foarte de ajutor și prietenos, preturi decente.
Locații recomandate