/Bucuresti/Florarie

Floraria Secret Garden (secretgarden.ro)

Strada Drumea Rădulescu 54, (stradal pe Bulevardul Dimitrie Cantemir), București 040336, România

Floraria Secret Garden (secretgarden.ro)
Florarie
4.5
515 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C483+XR București, România
+40 786 910 003
secretgarden.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florentina Ruse
Florentina Ruse2 ani în urmă
Wow! De fiecare dată când trec de ușa florăriei, am senzația că intru într-o altă lume. Tot respectul pentru cei care ne fac viața mai frumoasă! Recomand cu drag!
Ana-Maria T
Ana-Maria T2 ani în urmă
Buchete superbe, făcute cu bun gust și super atitudine a fetelor care le pregătesc :) Mereu revin la voi când am nevoie de un buchet special :)
Cristina Manea
Cristina Manea2 ani în urmă
Nu am o experiență îndelungată cu această florărie, dar am achiziționat câteva orhidee de aici.
3 dintre comenzi însă m-au dezamăgit (nu sunt crescătoare profesionistă de orhidee, dar pentru că am și din alte surse, 2 salvându-le personal pe baza unei documentaţii serioase în prealabil, mi-am dat seama ca ori cele 3 exemplare erau deja cu afecțiuni când au sosit de la furnizor și s-au agravat între timp, ori nu au fost îngrijite corespunzător până la vânzarea lor pe piața de aici).

1. Evarise Blue
Ultimul astfel de exemplar comandat avea deja de la achiziționare rădăcini deshidratate la suprafața recipientului, zone negre la baza rădăcinilor, pe pivot...). Doar am menținut muşchiul uşor umed la suprafaţă, rădăcinile din interior având destulă umezeală (sunt verzi și acum), nu am intervenit cu nimic altceva, ca să văd cum evoluează. Nu dă semne că va supravieţui.

2. Treviso (orhideea în cea mai proastă stare - rădăcini înnegrite și casante la suprafaţă, frunze de un verde foarte închis cu pete albe de la pulverizarea unei substanţe de întreţinere sau tratament cred, dar care nu dăduse rezultate). Ar fi trebuit să o returnez imediat dar am sperat că pot să-i mai dau o şansă. Am mutat-o la distanţă de 1 săptămână in alt ghiveci, fără să o ud înainte. Am descoperit că rădăcinile care nu erau vizibile erau deja compromise (cvasi moarte, ca și pivotul central). A murit bineînțeles, deși am încercat să o salvez.

3. Summersong (când am scos-o din pachet am găsit: rădăcini deshidratate la suprafaţă, substratul uscat complet (părea că nu mai fusese udată de ceva timp), frunze pline de praf, lipsă scoarţă suficientă la suprafaţă - am mai adaugat eu).

Nu spun că nu există și riscuri pe care și le asumă și cumpărătorul (mai ales ca e vorba de plante), independente de vânzător, dar dacă un exemplar (precum Treviso achiziționat de mine) nu este suficient de sănătos ca să fie vândut și totuși este livrat atunci e vorba de alt tip de comerț (cantitatea vândută contează, şi nu calitatea).
Pentru mine este clar: nu voi mai comanda online orhidee (mai ales). Trebuie verificate cu atenţie la fața locului (rădăcini, pivot, frunze etc).
Nu este nevoie să fiu contactată sau să primesc lămuriri aici. Puțină atenție la starea produselor comercializate e mai indicată.
Camelia Negrusoiu
Camelia Negrusoiu2 ani în urmă
Azi am primit comanda pe care o asteptam cu nerabdare. O frumusica Nelly Isler pe care mi-o doream de mult si va multumesc. De aceasta data este un exemplar frumos,, fata de cel anteror care a fost foarte firav si l-am pierdut. Toate orhideele, pe care le-am comandat de-a lungul timpului, au venit foarte frumos ambalate si sanatoase. Va multumesc .
Monica Marinescu
Monica Marinescu2 ani în urmă
Ador floraria lor, are flori proaspete, diversificate, de super bun gust, pret ok, si produse de deparazitare plante si angajatii super pro!!!! Ah! Si sunt specializati in orhidee...feluri diferite!!!!!!
Teo Manta
Teo Manta2 ani în urmă
LLE: Magulitoare recenzia dlui Alexandru Florin. 13 recenzii intr-un timp record (toate la aceeasi ora). Probabil toate la comanda. :)

LE: Am sters cele 2 stele acordate initial, deoarece situatia in care am fost pusa facand o recenzie sincera pare desprinsa dintr-o epoca pe care o credeam apusa (am fost trecuta pe lista neagra Secret Garden).Din nefericire, incidentul meu confirma afirmatiile anterioare ale altor clienti. (Dl) Cosmin RC, in schimbul de mail-uri pe care l-am avut, ulterior acestei recenzii si-a pastrat tonul si atitudinea neadecvate, agresive. Faptul ca am reclamat public modul de comunicare brut, lipsit de respect si consideratie a condus la excluderea mea (unilaterala) de catre (dl) Cosmin RC din universul Secret Garden. Asa cum i-am comunicat, sper din suflet sa nu fie patronul Secret Garden - asa ar mai fi o speranta de vindecare a comertului romanesc. Pastrez schimbul de mail-uri pentru a le impartasi cu persoane educate.
___________________________________________________________
Sunt un client fidel (dar nefidelizat) Secret Garden, daca ar fi sa ne luam dupa numarul de comenzi. Recenzia vine dupa aroganta raspunsului primit in urma sesizarii unor probleme la doua din plantele primite (eticheta atasata de ramura fragila a plantei care a dus la ruperea crengutei la despachetare si naivitatea mea de-a comanda plante cu tija florala, avand in vedere cum au ajuns la destinatie). Ma asteptam la un raspuns putin mai elaborat: regret/scuze pentru situatia semnalata si eventuale explicatii pertinente. Complet fals! Vina este in totalitate a cumparatorului (mea) si-mi merit soarta.

Cele 2 stele SE REFERA STRICT LA MODUL DE RELATIONARE CU CLIENTII. 2 stele pentru ca am primit raspuns in mai putin de 24h si 3 stele lipsa pentru "textul" raspunsului.

Las proprietarul sa citeze din propriul raspuns.
Maria Pavel
Maria Pavel2 ani în urmă
Cred ca am peste 60 comenzi si 80 de plante (s-a schimbat site-ul si nu mai am vechile comenzi-este doar o estimare) si absolut toate sunt perfecte. Inca traiesc toate si infloresc si sunt minunate. Bine, defectul meu este ca citesc enorm inainte sa-mi comand o anumita floare :-D. Mentionez ca niciuna nu a venit uscata sau cu vreun daunator sau rupta sau amarata.
Ionut Ionescu
Ionut Ionescu2 ani în urmă
Din punctul meu de vedere este cea mai buna florarie din cartier. De obicei comand buchete si ma bazez pe simtul lor estetic. Nu au gresit niciodata si pretul este corect.
Locații recomandate