/Bucuresti/Farmacie

Farmacia Crisia farm

Calea Dorobanți 111-131, București 010562, România

Farmacia Crisia farm
Farmacie
4.5
117 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F33X+R3 București, România
+40 723 159 560
farmaciacrisia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Szedlacsek Cornelia1 an în urmă
Personalul este profesionist si produsele exceptionale. Va multumesc!
Ionita Florentina
Ionita Florentina2 ani în urmă
Niste oameni extrem de profesionisti si promti. Cu siguranta voi mai reveni si voi spune si prietenilor sa apeleze la dansii pentru prepararea cremelor prescrise de medic. Va multumesc!
Elena Anca
Elena Anca2 ani în urmă
O farmacie ALTFEL, oameni competenti, prompți, profesioniști!
După câteva episoade urate de vărsături, siropurile existente pe piața (recomandate de medic), erau ineficiente și aproape imposibil de administrat singura soluție rămânea administrarea tratamentului pe cale venoasa ( destul de traumatizant pentru un pui de om deja suferind).
Din fericire, farmaciștii crisia dupa ce s-au ocupat sa ia legatura cu medicul pediatru ne-au venit in ajutor cu o metoda ingenioasa, eficientă și deloc traumatizantă pentru copil, antivomitive sub forma de supozitoare!
Am beneficiat de multe alte produse crisia, însă am ținut sa Menționez despre acest tratament, pentru ca nimeni, nicaieri nu a putut oferi alta soluție mai eficientă și baby friendly!
IG Mihai
IG Mihai2 ani în urmă
Foarte multumita pana acum de serviciile oferite de Farmacia Crisia. Intr-adevar, pentru unele produse am avut de asteptat 2-3 zile, dar acest lucru mi-a fost comunicat de personalul farmaciei cand am plasat comanda, cat si pretul pe care il am de achitat. Mai mult, cand am avut neclaritati in ceea ce priveste compozitia produsului comandat, au fost foarte amabili si proactivi si mi-au oferit informatiile necesare.
Mirela Butnaru
Mirela Butnaru3 ani în urmă
Este singura farmacie din Bucuresti care prepara orice fel de medicament veterinar. Personalul a fost foarte cald si amabil. Catelul meu sufera de sindrom Cushing si medicamentul pentru el nu se mai gaseste nicaieri. Am sunat la ei si am vorbit cu cineva de la laborator care mi-a zis ca il pot prepara si ca are si ea doi catei acasa – imi pare rau ca nu i-am retinut numele, a fost foarte draguta. Au comandat substantele si am luat medicamentul dupa 5 zile. Au facut tratamentul ca sirop, nu pastile l-am mai gasit. Felicitari pentru tot personalul farmaciei si serviciile impecabile!
Roxana stanescu
Roxana stanescu2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte placuta la Crisia Farm! Am avut nevoie de un preparat si am comandat pe site. Am fost sunata de o angajata si invitata sa merg in magazin sa ridic produsul. In magazin, am fost consiliata si suplimentar. Am gasit un personal foarte amabil si binevoitor. Am primit informatii importante pentru a putea incepe tratamentul. Am simtit grija pentru pacient, inclusiv olfactiv, inca de la intratea in farmacie. Cu siguranta voi reveni! Bravo echipei Crisia! :) Multumesc!
Filip Marius
Filip Marius2 ani în urmă
O echipa excelenta care ne-a fost de mare ajutor intr-o situatie complicata cu un tratament special pentru un bebelus.Aici am intâlnit Farmaciști nu vânzători de medicamente. Mii de mulțumiri!!
Marian Varga
Marian Varga2 ani în urmă
Personalul din management sunt niște oameni de nota 20+, care pun pe primul loc nevoile și sănătatea pacienților! Mulțumesc pentru tot efortul cu care ați gestionat o situație aparte
Stud 97
Stud 972 ani în urmă
Va rog faceti ceva cu mirosul cremei ce contine tretionin!!! Nu pot sa suport mai mult de 2 minute pe fata…
Locații recomandate