/Bucuresti/Farmacie

Bebe Tei

Bd. Timișoara 26, București 061331, România

Bebe Tei
Farmacie
4.6
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2HP+F8 București, România
+40 722 283 296
comenzi.bebetei.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Constantin Matei
Constantin Matei2 ani în urmă
Cea mai buna experienta la cumpărături, mulțumim dlui Andrei de la BebeTei Plaza(mai devreme scrisesem SunPlaza) . Un om extraordinar si un profesionist desăvârșit. Ne-a răspuns in detaliu la orice întrebare. Cunoștințele si studiile lui in puericultura au facut diferența in a alege ce era mai potrivit pentru noi.
Felicitări BebeTei pentru echipa dvs.
Alexandru Danila
Alexandru Danila2 ani în urmă
Am comandat un scaun de copil auto care trebuia sa se livreze în 4 zile lucrătoare , iar Andrei call center, m a ajutat sa primesc comanda a doua zi!!! Mulțumesc pentru promptitudine!!!!!!
Daniel Stoica
Daniel Stoica2 ani în urmă
Produse OK
Personalul de la casele de marcat au o atitudine de angajat la buticul din sat !
In seara aceasta am vazut si paza magazinului in actiune..m.ai aveau putin si ne injurau pe cei ramasi la casa dupa ora 20.00.
Managementul trebuie sa i.a atitudine fata de acesti angajati.
Am revenit azi dupa mai mult de 6 luni.. ! In care am comandat numai online, sa nu mai am
De aface cu aceste minunate persoane de la case!
De data aceasta am constatat eu si o alta doamna ca reducerea de la raft! Nu se aplica si pe bonul fiscal!!
Atentie!!! Verificati bonul!
Eu am plecat linistit..la mine era vorba de 9 lei..dar doamna a ramas sa primeasca raspuns de la o caserita care devenise f agresiva!
Violeta Nistor
Violeta Nistor2 ani în urmă
Au o gama extrem de larga de produse. Preturile sunt mult mai ieftine fata de magazinele naturiste. Mereu îmi fac cumpărăturile de aici, cumpăr atât produse naturiste, cât și suplimente și produse de îngrijire personala. Recomand!
Mihaela Tilici
Mihaela Tilici2 ani în urmă
Cele mai prost educate și inculte doua angajate pe care mi-a fost dat sa le întâlnesc: CRISTINA ȘI MADALINA, ambele brunete și care își fac veacul in zona ciorapilor compresivi. Pe lângă atitudinea total deplasata pe care au avut-o fata de o persoana gravida, s-au comportat urat și cu mama mea. M-au suparat atat de tare încât am avut un puseu de tensiune.
Marian Marin
Marian Marin2 ani în urmă
Astăzi 15.02.2022 am fost într-un magazin Bebetei în căutarea unui scaun auto pentru copii, recunosc ca m-am documentat destul de mult acasă (de 3 săptămâni doar asta fac) și mare mi-a fost mirarea când am intrat în discuții cu consilierul (Andrei Ulmeanu). Pe lângă faptul ca a știut sa îmi răspundă la orice întrebare de parca ar fi citit dintr-o carte, m-a lămurit cu privire la unele detalii pe care nu le-am găsit în online (detalii de note adac, compatibilitate cu mașina, garanția fiecărui produs, ba chiar și din ce sunt făcute husele scaunelor) . Este incredibil ca un asemenea om lucrează ca și consilier si il recomand cu toata caldura tuturor celor care au nevoie ...iar dacă toți consilierii Bebetei sunt asa, atunci se explica cozile din magazinele voastre. Felicitările mele consilierului și angajatorului...pe mine m-ati câștigat!
Corina Fuioaga
Corina Fuioaga2 ani în urmă
Unele produse extrem de scumpe 17,50 lei o periuta de dinti pt copii !

Unele persoane angajate sunt ok, altele nepoliticoase .

paznicii sunt halucinanti ! Vroiam sa intru cu 2 pungi goale in care sa pun cumparaturile !!! Mi s a cerut sa le pun in boxele de la intrare (si dupa aceea sa car nu stiu cum cumparaturile fara pungi pe 50 de metri sau sa cumpar pungi de la ei !!)
Pana la urma le au sigilat ! Si le am desigilat la casa !
In toate magazinele se poate intra cu pungi goale pe care le arati la casa sunt goale !! La ei, nu. Ca sunt mai deosebiti!

Magazin care are o varietate de produse pentru copii , dar si unele produse care n au nici o legatura cu copiii .
Marius
Marius2 ani în urmă
Angajatii nu stiu de celelalte filiale, de stocuri, de nr de tel, ma pun pe mine sa caut pe internet nr de telefoane, sa sun eu in Sun Plaza Bebe Tei sa verifice stocul.
Angajatii spun ca bebe tei si farmacia tei sunt diferite, ca nu nu pot verifica stocurile..
Locații recomandate