/Bucuresti/Farmacie

Farmacia Flora - NON STOP

Bulevardul Basarabia 55, București 077085, România

Farmacia Flora - NON STOP
Farmacie
3.1
72 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5M5+XG București, România
+40 21 255 5072
farmacia-flora.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Paula Atudorei
Paula Atudorei2 ani în urmă
Singura farmacie unde am mai găsit o crema care la alte farmacii nu am găsit.o(și numai fost putine-farmaciile-in care am intrat.Este vorba de vapor tub.
Alexandrescu Liviu
Alexandrescu Liviu2 ani în urmă
In repetate rânduri am fost la aceasta farmacie,unde atitudinea a fost de fiecare data deplorabila, servit de-a dreptul cu o scârbă si greață in suflet. Răspunsurile unei anumite doamne te lasă masca, spre exemplu “ Nu cred ca nu aveți 2 lei fix in portofel,dar hai,ma rog! “
Serban Antonio
Serban Antonio2 ani în urmă
Se pare ca este un obicei sa ti iei peste picior clientii si sa adopti o atitudine aroganta lipsita de profesionalism. Cred ca unele persone si au epuizat sansele de a fi integrate in campul muncii. Atentie pe viitor 😡😡
Omul din Atlantiss
Omul din Atlantiss2 ani în urmă
Dacă ești prea calm intra in aceasta farmacie..sigur iti trece dorul de oameni!
Păcat...
Bogdan D
Bogdan D2 ani în urmă
Nu mi-au dat antibiotice fara rețetă, ceea ce e ok. Pe de altă parte m-au îndrumat legat de tratamente și medicamente. Sunt non-stop (au sonerie). Recomand.
Alexandru Tanase
Alexandru Tanase2 ani în urmă
Ora 2:40 dimineata, cer un medicament si mi se raspunde cu mancarea in gura, foarte flegmatica atitudinea “nu se da fara reteta”. Ma scuzati va rog ca la ora aceasta nu am de unde sa iau reteta si nici nu mi se recomanda altceva pentru o ruptura musculara, in schimbul unor rugaminti nu era nevoie sa imi spuneti “discutia aceasta nu are rost, o seara buna” si sa mi se inchida geamul in nas. Va multumesc frumos, apreciez ajutorul dvs. Prefer sa ma stiu mort pe viitor decat sa mai ajung la aceasta farmacie “non-stop”.
Alexandra Gavrilă-Teohari
Alexandra Gavrilă-Teohari2 ani în urmă
Gravida in 8 luni , m am dus cu inima cat un purice de teama că o să îmi strice doamnele seara ( citind atâtea recenzii negative....) M am deplasat pentru două medicamente atât de necesare în sarcina. Foarte drăguță domnișoara sau doamna. Nu mi s-a părut prețul exagerat. In caz de urgenta știm unde sa revenim .
Gea Gea
Gea Gea2 ani în urmă
Astazi tatal meu a fost sa achizitioneze un test rapid covid si doamna farmacista i-a spus ca habar nu are de capul lui si ca ar trebui sa vina cu recomandare de la medicul de familie si sa nu se vanda asa la liber (desi am mai achizitionat teste de aici pana acum, fara sa aud de asa ceva). Dupa care a tot comentat si ii tot spunea tatalui ca habar nu are de capul lui. Inainte sa iasa din farmacie o aude ca ii spune: "macar sa te îmbolnavesti..." Nu este posibil asa ceva.
Cand i-a atras tata atentia, dansa a spus ca vorbeste cum vrea si spune ce vrea si ca poate sa ii faca plangere la dirigintele de farmacie ca nu ii pasa, chiar il roaga sa ii faca.
Suntem clienti vechi ai acestei farmacii si pana azi nu am mai avut probleme, chiar apreciem foarte mult si doamnele farmaciste si farmacia unde se gaseste aproape orice. Probabil ca doamna farmacista este noua, dar asta nu explica comportamentul dansei.
Locații recomandate