/Bucuresti/Farmacie

Maxi Pet

Bulevardul Iuliu Maniu 546-560, București 061129, România

Maxi Pet
Farmacie
4.5
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CXRM+77 București, România
+40 31 432 8760
maxi-pet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Iuli Mihai
Iuli Mihai2 ani în urmă
Politica magazinului este relativ ok nu am nici o problemă cu asta dar totuși pentru un peștișori să fi cu o persoană de peste 18 ani mă rog de produse să nu m-ai zic ex un filtru la 25 de lei e scrie că este funcționează la un acvariu de 100l-150l dacă nu mă înșel iar eu am unul de 30-40 l cred și nu este nici plin iar acesta nu face nimic în legătură cu apa iar de acel burețel să nu mai zic deoarece mi se micșorează anyway iar tuburile acelea pe unde se filtrează apă se Murdăresc foarte repede și legat de hrana pentru pești dacă spuneți că nu prea este recomandată dece o mai vindeți??? Ca spre exemplu filtrul merge fără nici o problemă și nu face față!!!
Albu Gabriel (Barosanu)
Albu Gabriel (Barosanu)2 ani în urmă
Apreciez toate eforturile unui Hipermarket in care standardele de calitate si curatenie imi ating așteptările începînd de la zonele de cumparaturi si inclusiv toaletele-Felicitari Auchan!🤝👌+10
Lina Lăzăroiu
Lina Lăzăroiu2 ani în urmă
Sunt extrem de dezamagita, am cumparat doi perusi de la acest magazin, bolnavi de Chlamydia (rezultat primit in urma coproculturii), am fost cu ei la veterinar, pe unul dintre ei nu am reusit sa il salvez. Am un baietel de 2 ani, care a luat ceva de la papagali, cunoscand problema am actionat imediat si acum este bine. Este inadmisibil asa ceva, sa tineti animale bolnave, sa le chinuiti asa in custi fara sa primeasca tratament si cu boli care sunt contagioase!?!? Bine ca am reusit sa vindecam si copilul si papagalul ramas, o fetita. Rusine sa va fie!
Rainbow Scales
Rainbow Scales2 ani în urmă
Vand mancare infectata cu acarieni de faina, dupa mai multe pachete cumparate de la ei fara sa imi dau seama m-am captusit cu o infestatie in casa. 🤮 Animale bolnave la vanzare si acum mancare infestata cu paraziti? "Super" magazin!
Iulia Catarov
Iulia Catarov2 ani în urmă
Am dorit 8 culcușuri pt pisici..dar din 2 angajați pe care i am contactat ambii păreau dezinteresați.Culcusurile erau amestecate ca și dimensiuni .Mi s a sugerat dc doresc sa văd și prețurile să le iau la rand de pe rafturile in care erau unele peste altele culcușuri de toate mărimile.Eu doream 8 buc ...am și spus acest lucru..puteți verifica pe camere in magazin cum am incercat să mă descurc singura in acest refuz..Am renunțat și am cumpărat din Auchan..
Ciprian DINU
Ciprian DINU2 ani în urmă
Salutare. În acest magazin găsești tot ce vrei (șice nu vrei) pentru animalul tău de companíe. Personal amabil, jovial, la momentul în care am fost în magazin.
Ioana Enescu
Ioana Enescu2 ani în urmă
vin aici cand am prea multi bani sa cheltui pt pisoiul meu. am vz caciulita cu urechi de iepure pt pisici, can t wait to spend my money on it 🤤
Calimanescu Ciprian
Calimanescu Ciprian2 ani în urmă
numai caini la coada, unu a sarit sa ma muste. animale salbatice si nu prea! voi reveni cu drag la MAXI PET .
Locații recomandate