/Bucuresti/Farmacie

Catena - Farmacia Inimii

Calea Dorobanți 152, București, România

Catena - Farmacia Inimii
Farmacie
3.8
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F34W+XG București, România
+40 743 004 187
catena.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–15
Scrie o recenzie
Gabi Const
Gabi Const2 ani în urmă
Am telefonat pt a căuta un medicament ,,mai rar". Persoana respectivă a căutat în stocul central Catena, nu a găsit nici în depozit, insa mi-a propus sa combin cele două componente active din doua pastile separate.
Interes și profesionalism. Mulțumesc!
Rad ius
Rad ius2 ani în urmă
O farmacista blonda mai plinuta de la Farmacia Catena din Dorobanti mi-a sugerat vitamine (vreo 2, nu mai tin minte care pentru ca eram in cautarea unui medicament nou care nu se prea gaseste), asta dupa ce s-a uitat la reteta si mi-a spus ca are produsul. Dupa ce a terminat pauza de publicitate am intrebat-o din nou daca are ce caut eu, a spus ca da, si am intrebat-o daca acest Cosopt este fara conservant (asa cum scria pe reteta pe care o citise inainte sa se grabeasca cu adaosurile pe care voia sa mi le bage pe gat). Imi arata Cosopt-ul pe care il adusese din spate si ghici ce imi spune: PE CUTIE NU SCRIE, PROBABIL CA SCRIE PE PROSPECTUL DIN CUTIE. Aici o colega mai agera a intervenit, s-a uitat la cutie si a spus ca nu scrie "fara", deci are conservant. S-au mai consultat intre ele putin si au ajuns la concluzia ce de fapt nu este ce caut eu.
Fara comentarii
Viviana Stefan
Viviana Stefan2 ani în urmă
Personal deosebit de amabil, spre deosebire de dr Max,de exemplu...Gasesti aici aproape tot ce doresti,este bine aprovizionată, preturile nu sunt prea satisfăcătoare, prin comparație, deasemenea.
Mihaela-Aurora Gheorghe
Mihaela-Aurora Gheorghe4 ani în urmă
Am avut o experienta foarte proasta, am sunat la aceasta farmacie sa cer informatii despre un medicament, am precizat ca eu sunt in strainatate si nu pot veni la farmacie si mi s-a spus ca trebuie sa vin la farmacie, cu cardul catena daca am intrebari vis a vis de preturi.
Cu toate ca cu ceva timp in urma, am vorbit la alta farmacie catena si doamna de acolo m-a ajutat.
Codreanu Florin
Codreanu Florin4 ani în urmă
Doamna luiza nu am inteles dar era cam nervoasa.........ca nu am cerut pe gratis
Olga B
Olga B2 ani în urmă
Clienta veche dar...nu mai pun piciorul in farmacia voastra sau in vreo alta farmacie Catena. Reclamele voastre ne-au intoxicat.
Mircea rares ristea
Mircea rares ristea2 ani în urmă
Pretul medicamentelor nu poate fi copmparat de la o farmacie la alta, ar trebui ca oamenii sa nu se uite la pret cand cumpara un medicament, cea mai mare chestie e ca nimenui nu ia in considerare ca exista cheltuieli cu chiria in functie de localizarea farmaciei, etc
Daniela Tuca
Daniela Tuca2 ani în urmă
Benefic
Locații recomandate