/Bucuresti/Farmacie

Farmacia Dr.Max

Șoseaua Nicolae Titulescu Nr. 39-49, București 011132, România

Farmacia Dr.Max
Farmacie
1
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
F32J+W7 București, România
+40 726 301 241
drmax.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–13
Scrie o recenzie
Zontea Elena Niculina203 zile în urmă
Bună ziua
Părere mea, nu cred că contează pentru ei ce gândim și cu ce gust amar am plecat din farmacie Dr.Max Promenada Mall. Am ajuns la concluzia că ar trebui să ne întoarcem cu 100 de ani înapoi și sa ne tratam cu lecuri băbești ca odinioară.

Dobra Gheorghe297 zile în urmă
Am cumpărat altrifer lds cu135 RON din farmacia dr.max.Cam scump. Mă uit pe net;nu am găsit la nici o farmacie un preț așa mare.Zic,reclama spune altceva. Întreb în.farmacia catena.117ron.Evit dr.max
Cornici i1 an în urmă
Personal arogant, lipsă totala de respect. Am vrut să cumpăr un șampon, destul de scump, dar mi s-a pus condiția sa-mi fac card la ei ,pentru a cumpăra cu prețul de la raft,altfel era mai scump cu 15 lei.De ce această condiție, dacă nu doresc acest lucru? La ce preturi aveți !!! M-ați pierdut ca și client!Jalnici, lacomi, lipsiți de respec!!
Cristina1 an în urmă
Prețuri duble exagerate ( cystone ) nu recomand
Stef Bobo
Stef Bobo2 ani în urmă
Cel mai nesimtit personal si cea mai penibila intamplare. Farmacie de la care numa teste Covid am cumparat anul trecut cu zecile. Cumpar produs gresit, ies la masina si ma cearta nevasta, ma intorc sa schimb produsul, neatins, si ma ia cu ce domne nu se returneaza, ca tu ai vrut produsul si ca nici nu avem ce vrei. De fapt produsul cu care voiam sa schimb era mare pe raft, doar ca era de doua ori mai ieftin. Sper ca aia 50 de lei sa va falimenteze mizeria asta de lanturi Dr. Max care vad ca are review-uri proaste peste tot.
Locații recomandate