/Bucuresti/Farmacie

AIS CLINICS & HOSPITAL RAHOVA

Calea Rahovei 323, București 052034, România

AIS CLINICS & HOSPITAL RAHOVA
Farmacie
2.5
65 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C358+3H București, România
+40 21 9909
aisclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Simion Iuliana1 an în urmă
Lipsa de respect, mergi la medicul de familie cu o urgenta... Nu te primesc, urgentele nu au prioritate. De evitat aceasta instituție.
Ciprian Lazar
Ciprian Lazar2 ani în urmă
O mizerie de clinica, aglomeratie, haos, personal prost pregatit si necivilizat.Evitati aceasta cocină...
Julie Chris88
Julie Chris882 ani în urmă
Am făcut inițial o programare pentru o radiografie specificând că nu am trimitere și când am ajuns îmi spune că nu pot face investigația dacă nu am trimitere. Te pun pe drumuri fără să îți spună toate informațiile de care ai nevoie. Nu recomand.
Catalina N.
Catalina N.2 ani în urmă
Programările sunt făcute numai de dragul programarii. Altfel, niciodata nu sunt respectate...jenant totuși pentru o clinică particulară. Astepti si cate doua ore dupa ce expira programare.
Oana Ionelaa
Oana Ionelaa2 ani în urmă
Cea mai josnica clinica posibila care exista in Bucuresti .. Am facut programare de luna trecuta pentru urocultura (asta pentru ca nu erau fonduri luna trecuta)si cu o zi inainte de programare ma suna sa mi spuna ca nici luna asta nu mai au fonduri si daca vreau luna viitoare . Pentru ce a mai fost facuta programarea ? Luna viitoare se poate intampla acelasi lucru si ma amanati de la luna la luna ! Nu am intalnit asa ceva nicaieri ! Nici o stea nu meritati !
Ion Patrascu
Ion Patrascu2 ani în urmă
La chirurgie, Dr ISSA, este super OM. Tot respectul. Pacat ca personalul de la Informatii e jalnic. Cele 5 stele sunt pentru medic!
Aura Ionica
Aura Ionica2 ani în urmă
Oameni buni faca nu aveți personal de ce puneti pacienții pe drumuri degeaba? Am venit de 4 ori si am sunat cu câteva zile înainte pt o programare la monografie Am sunat si înainte de a pleca de acasa întotdeauna Mi-au confirmat că pot sa vin Niciodată nu m-au primit Ba nu este asistenta , ba ia murit cineva , ba nu poate ca e pe mai multe cabinete Ce fel de oameni sunteți ? Sunteți nebuni? Nu stiu de ce mai existați sunteți praf Si monografia era cu plata
Gina Grama
Gina Grama2 ani în urmă
Am solicitat o consultație, de fapt, solicitam o trimitere către un dermatolog, dar medicul de familie fiind în concediu nu poate fi înlocuit de un alt medic de familie al clinicii. O organizare foarte potrivita pentru aceasta perioadă. Poți plăti liniștit asigurările pentru ca tot liniștit, sau nu, poți sa îți agravezi starea de sănătate. Așadar, solicitați cu încredere serviciile acestor medici de familie de la clinica AÏS !
Amsterdam Music
Amsterdam Music2 ani în urmă
De evitat aceasta institutie privata care pt. a te inscrie la medicul de familie (neasigurat fiind) si pt.emiterea unei scrisori medicale iti percep 55 lei pt. scrisoare si 180 lei pt. consultatie. Care consultatie? Ca da cu pixul pe o foaie care se numeste trimitere si deja s-a platit cu 55 lei? NU RECOMAND SARLATANII MEDICALI AIS CLINICS!!!!
Locații recomandate