/Bucuresti/Farmacie

Farmacia Tei

Bulevardul Camil Ressu 7, București 031732, România

Farmacia Tei
Farmacie
2.7
2 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4CR+5H București, România
+40 786 870 224
farmaciatei.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–16
Scrie o recenzie
Corina Barabaș1 an în urmă
Firma de pază de la acest magazin, are angajați cu comportamente îndoielnice și/sau proceduri foarte slab elaborate. Astăzi, 14 octombrie 2022, în jurul orei 10.30, declanșându-se senzorul de alarmă când am vrut să ies din locație, fără a verifica prea temeinic, au solicitat să mi se uite în...geantă. Recunosc, mi-a picat fisa muult mai tâziu, și mă întreb acum în ce calitate și pe ce bază pot face dumnealor astfel de solicitare? Mai ales că produsele achiziționate de la ei nu le-au verificat, decât în mare viteză, printr-o privire asupra bonului de casă. În fine, în urma așa-zisei verificări nu s-au găsit nereguli de către domnii agenți de pază, deși mi-au verificat unul dintre obiectele din geantă, achiziționat de la ei în urmă cu câteva săptămâni (sunt curioasă și ce l-a determinat pe agentul în cauză să îmi „selecteze” acel produs și nu alte 5 sau poate 6 produse cosmetice sau bomboane mentolate sau, de ce nu, pachetul cu șervețele, că doar și din acele produse se găseau în Faracia Tei Dristor și cel mai probabil tot de acolo le achiziționasem, cine știe când!!!).
Pentru timpul meu irosit cât dumnealor probabil și-au efectuat să le zicem ....îndatoririle de serviciu nu am auzit nicio scuză, nici pentru suspiciunea jenantă care a planat asupra mea, în văzul întregii cozi de clienți.
Lipsă totală de respect și de profesionalism!
P.S. - îmi pare rău că trebuie să acord o stea la rating...
Adrian Grigore
Adrian Grigore2 ani în urmă
Buna seara. In aceasta seara am observat un comportament grosolan, pot spune chiar abuziv din partea firmei de paza de la Bebe Tei Dristor.In momentul in care 3 persoane ieseau din magazin in dreptul senzorilor de alarma (acei pereti laterali), unul din agenti a pornit cu o mica telecomanda senzorii si a ales o domnisoara din cele 3 persoane pentru a-i verifica produsele. Dupa verificarea produselor si a bonului nu au gasit niciun produs neachitat, ceea ce s-a dovedit o actiune incriminatoare in mod voluntar facuta de agentul de paza. Initial am crezut ca e camera ascunsa, insa in momentul in care i-am atras atentia, agentul mi-a transmis ca senzorii s-au declansat in mod automat. Din fericire nu am fost singurul care a observat, un baiat din spatele meu a sustinut si el ca a vazut aceeasi miscare facuta de agentul de paza, cu acordul tacit al colegului cu tatuaj pe gat. Le-am cerut explicatii despre aceasta “procedura” cateva minute stand la coada de zeci m, insa mi-au cam dat ignore, de aceea las aici
Pentru management.
Simona Cotinghin
Simona Cotinghin2 ani în urmă
Super preturi, personal f amabil, duspus sa te ajute cu zambetul pe buze
Am acordat 4 puncte deoarece la casa de marcat platesti fara sa vezi preturile fiecarui produs, asa cum este firesc. Daca nu ai vazut pretul corect pe raft (cateodata se mai amesteca produsele pe rafturi) te trezesti ca ai de plată o suma mai mare. Este singurul magazin din Romania (ma abtin sa enumar si alte tari) unde doar casiera vede preturile produselor.
Petro1909
Petro19092 ani în urmă
O locație mai aglomerată și mai prost organizata nu am văzut. Am dat 2* pentru ca într-adevăr prețurile sunt mai mici comparativ cu alte farmacii, dar... Stat la coada pentru a intra 30 minute. Apoi în zona de plafar raioanele sunt organizate pe firme... Ce ma interesează pe mine ca și client ca e vitamina C Secom într-o parte și Vitamina C Dacia Plant în cealaltă? Pentru o economie de 5 lei prefer sa îmi investesc timpul în ceva mai bun și mai productiv.
Roxana solcan
Roxana solcan2 ani în urmă
Atentie la produsele care pot fi returnate conform legii! Desi regulamentul de retur este postat pe site-ul firmei, farmacia refuza sa returneze produsele care se incadreaza la conditiile de retur si doar in urma amenințării cu reclamatia la protecția consumatorului accepta cu titlu de excepție sa faca ceea ce prevede legea. E cazul sa va revizuiti atitudinea!
Elena Stan
Elena Stan2 ani în urmă
Organizarea este sub orice critica. Stai la coada ca la alimentara in ani 80. Ai coada in afara farmaciei pe doua laturi ale cladirii, iar 80% dintre oameni sunt persoane in varsta care stau si asteapta, ti se rupe sufletul cand vezi. V-ati dezvoltat afacerea datorita acestor oameni si voi nu sunteti in stare sa rezolvati problema cozilor astfel incat sa nu ii mai umiliti? De toata jena. O sa dau aia 5-10-15 lei in plus la celelalte farmacii mai mici fara niciun fel de probleme, macar acolo nu imbatranesc la coada pentru ca voi vreti profitul, dar nu si investitiile care trebuie facute odata cu extinderea afacerii.
Alex Alexuss
Alex Alexuss2 ani în urmă
Nu inteleg de ce atatia nervi si rasteala. Am intrat in zona de plafar, cautam un produs de la Alevia, m-am dus la raftul cu pricina unde erau toate de la firma respectiva si caut. Nu am gasit. Intreb pe o doamna care misuna pe acolo unde pot gasi produsul, la care a inceput sa tipe la mine, ca "ce sa caute produsul ala acolo, ca sa ma duc la casa". Imi cer scuze ca nu stiu logica ordonarii produselor, dar de ce atitudinea asta flegmatica?!
Alexandru Pantel
Alexandru Pantel2 ani în urmă
Preturi foarte bune comparativ cu alte farmacii, uneori si cu 30% mai ieftin.
Problema e ca tocmai din cauza preturilor bune, uneori se formeaza niste cozi imense.
Recomand mai repede comanda online sau mers seara inainte de inchidere.
Ella ABC
Ella ABC2 ani în urmă
O stea pt Farmacia Tei Dristor. Astăzi am avut o experiența foarte urâta din cauza unei doamne farmacist care ma trăgea la răspundere "cum de m-am trezit la vârsta asta sa am aceasta afecțiune ", de ce n-am completat deja rețeta, de ce tot este prescris acel tratament si mai ales sa am mare grija ca acum sunt in sistem . Asemenea nesimțire din partea unei farmacist rar am întâlnit. Organizarea lasă de dorit si se așteaptă foarte mult la coada !
Nu cred ca este normal ca o un farmacist sa se comporte asemenea cu un pacient si sa fie tras la răspundere de ce trebuie sa ia acel tratament !
Nesimțire maxima !
Locații recomandate