/Suceava/Doctor

Dr. Miron A. Ana - C.M.I. Neurolog Pediatru, Epileptolog

Bld.George Enescu Nr. 16F Bl. 16F Ap. 7, Suceava 720231, România

Dr. Miron A. Ana - C.M.I. Neurolog Pediatru, Epileptolog
Doctor
4.8
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J6WR+WR Suceava, România
+40 724 896 648
dr-miron-a-ana-cmi-neurolog-pediatru-epileptolog.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Crăiță Delia
Crăiță Delia2 ani în urmă
In aprilie 2021 am fost pentru prima data la doamna doctor din cauza unor spasme musculare pe care le aveam si inca le am
La prima intalnire mi s-a facut un EEG si mi s-a recomandat sa merg sa fac analize la sange,o testare psihologica si inca un EEG, dar de aceasta data in timpul somnului. O saptamana mai tarziu am revenit sa fac cel de al doilea EEG si dupa inca o saptamana mi s-a facut programare sa vin cu analizele si testarea psihologica. Zis si facut.
Cand am ajuns la doamna doctor, mi s-a mai facut un al treilea EEG si mi s-a dat diagnosticul de epilepsie, moment in care am crezut ca imi fuge pamantul de sub picioare, dar am acceptat. Doamna doctor mi-a dat doua variante: ori incep tratamentul in acel moment, ori astept prima criza mai grava si apoi incep tratamentul. Dorind ca situatia sa nu se agraveze, am ales prima varianta.
Schema de tratament era una normala si anume:
-in prima saptamana, jumatate de pastila seara
-a doua saptamana, jumatate de pastila dimineata si jumatate seara
- a treia saptamana, jumatate de pastila dimineata si una intreaga seara
-a patra saptamana, o pastila dimineata si una seara
Iar dupa prima luna de tratament sa merg la control sa vedem cum merg lucrurile
Ce pot spune e ca la inceputul tratamentului, lucrurile au mers bine, nu mai aveam spasme si totul era ok. In a treia saptamana, lucrurile au luat-o razna, nu ma mai puteam ridica din pat, aveam stari depresive, atacuri de panica, eram irascibila si ma suparam din orice. Mi-am dat seama ca nu este ok ce se intampla, am sunat la clinica doamnei si mi s-a zis sa astept pana la consultatie,si am luat legatura cu un medic neurolog din Bucuresti care m-a sfatuit sa fac un RMN, iar mai apoi sa ii trimit rezultatul dumnealui. Rezultatul RMN-ului a fost unul foarte buna, neexistand nicio banuiala de epilepsie, iar medicul mi-a spus sa renunt treptat la tratament.
Cand am ajuns la consultatie de o luna a tratamentul, mi s-a facut din nou un EEG, i-am povestit doamnei doctor ca nu ma simt bine si ca redus tratamentul, aceasta spunandu-mi eu am epilepsie si ca nu s-a imbunatatit deloc luna aceea si ca ar trebui sa schimbam tratamentul. In acel moment i-am spus ca am luat legatura cu un alt medic, ca am facut RMN si i-am aratat parerea acestuia. Atunci lucrurile au luat o intorsatura dramatica. Imediat dupa ce mi-a zis ca am epilepsie si ar trb schimbat tratamentul, s-a intors la 180 grade si a zis ca de fapt nu am nimic( fiind foarte suparata si deranjata) si sa mergem la alt doctor, dar nicio alta explicatie.
Dupa aproape un an, tot ce pot spune e ca am ramas cu sechele in urma unui tratament gresit dat de aceasta doamna, iar ceea ce m-a determinat sa scriu aceasta recenzie, au fost multitudinea de copii mici pe care i-am vazut in holul doamnei doctor, care nu pot spune ca ceva nu e ok cu ei, si care pot ramane cu sechele pe viata.
R1: Nu am spus eu faptul ca focarul e epilepsie s-ar vedea pe RMN, ci au spus- o alti 3 medici neurologi la care am fost. Avand in vedere faptul ca dupa aproape un an de la administrarea tratamentul, inca ma confrunt cu aceleasi stari despresive, nervozitate, irascibilitate, care tin sa mentionez ca inainte nu existau, iar psihologul la care merg constant mi-a spus ca alte cauze nu au sa fie, tin sa cred in continuare ca tratamentul este de vina. Investigatia suplimentara, dupa cum am zis, am facut-o si inca sunt in investigatii, iar faptul ca nu m-am intors la dumneavostra este schimbarea brusca a parerii despre diagnostic de la ultima noastra intalnire, dupa ce v-am aratat parerea unui alt medic.
Lavi g
Lavi g2 ani în urmă
Recomand cu drag ! Foarte profesional personalul, si Doamna Doctor Miron, amabilă si atentă.
Iioana Puiu
Iioana Puiu2 ani în urmă
Am ajuns la cabinetul doamnei doctor cu un copil de 1 an și 7 luni și o problema aparent minora dar pentru care mulți medici cu specializări diferite au ridicat din umeri sau ne-au dat răspunsuri insuficiente.
Am întâlnit un doctor cu foarte mult calm, care ne-a acordat tot timpul de care un copil cu o vârstă atât de mica are nevoie, cu răspunsuri pentru niște părinți speriați și cu explicațiile pentru pașii următori.
Cornel chiticaru
Cornel chiticaru2 ani în urmă
Doctor dedicat, profesionist desavarsit, om de exceptie.
Rusti dan
Rusti dan2 ani în urmă
Un medic deosebit,implicat în tratarea epilepsiei! Recomand!
Tigher sut
Tigher sut2 ani în urmă
Am mers acolo și m-am vindecat! Sunt foarte mulțumit!
Elena Sorochin
Elena Sorochin2 ani în urmă
O Doamna Doctor de exceptie!
CABINET DR. MIRON ANA
CABINET DR. MIRON ANA2 ani în urmă
Locații recomandate