/Suceava/Doctor

Spitalul Municipal

Strada Cuza Vodă, Fălticeni 725200, România

Spitalul Municipal
Doctor
3.5
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F76W+H4 Fălticeni, România
+40 230 541 332
spital-falticeni.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Spitalul Municipal
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Pake teleman
Pake teleman1 an în urmă
Buna ziua.Acum 4 saptamani am fost primit la Urgente, pentru o fractura la nivelul gleznei piciorului drept.Doresc sa exprim recunostiinta mea pentru felul cum am fost primit la receptia Serviciului Urgente si pentru exceptionalul tratament primit din partea echipei domnului doctor soecialist Mihai Rusu.Am mai fost ingrijit in trecut pentru o fractura dr peroneu, insa felul in care domnul doctor Mihai Rusu a efectuat personal punerea in ghips a gleznei fracturate a fost absolut exceptionala.Doream sa exprim aceste ganduri.
Traian Pascar
Traian Pascar1 an în urmă
informatii corecte la cpu
Magda Cristea
Magda Cristea1 an în urmă
Vreau sa aduc multumiri personalului medical, in special doctoritei Morosan, care in perioada 10.05.2021-18.05.2021 a fost internata sora mea Manolache Ana. Adusa intr.o stare foarte grava, nu se mai putea deplasa si cand am scos.o din spital s.a vazut o imbunatatire foarte buna la ea. V.ati ocupat de ea peste asteptari. Se poate deplasa doar cu cadrul dar facand diferenta de cum am dus.o si cum a iesit e foarte bine. Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti cei care v.ati ocupat de sora mea. Eu am o maxima "ce vrei sa iti faca si tie oamenii, fale si tu la fel"
Petruta Plăcintă
Petruta Plăcintă2 ani în urmă
AM FOST INTERNATA IN SPITAL CU FRACTURA DE PICIOR MA OPERAT DOMNUL DOCTOR MURARIU VLAD ALEXANDRU SI AM FOST FIARTE MULTUMITA DE DINSUL E UN DOCTOR EXCEPTIONAL E UN INGER CE SALVEAZA OAMENI MULTUMESC LUI SI INTREGII ECHIPE SUNT MINUNATI
Cristi MIhaita
Cristi MIhaita3 ani în urmă
Pe data de 22 august m-am prezentat la camera de garda cu o plaga la mana. Personalul foarte amabil atat la camera de garda cat si la chirurgie. Mulțumesc mult
Irina B.
Irina B.4 ani în urmă
As acorda 0 stele ,dar nu se poate...Duminică, 6 ianuarie 2019,si partial din ziua urmatoare, nici un doctor de gardă la ortopedie...se fac radiografii ca sa le analizăm la bec acasa..sezonul următor se mai fac gărzi?Intreb pentru un prieten!!
Mariana nicula
Mariana nicula2 ani în urmă
Multi vor fi surprinsi de ceea ce voi relata ,uni dintre noi fugim de acest spital dar alti se au gasit o speranta spre viata ,atit eu cit si mama mea am fost salvate de acest medic Serban Cezar care este un om dirz care se impune care nu iti vorbeste prea mult dar pentru uni dintre noi a fost luminita de la capatul tunelului Va rog sa va ganditi de doua ori cind deschideti usa unui alt spital ,mama mea a fost operat la Suceava si reparata la Falticeni pe aceasta cale multumesc domnului doctor Serban Cezar si intregi sale echipei pentru tot ce a facut pentru mama aici includ si asistente si personalului auxiliar,Va multumesc din suflet.
Florin Rusu
Florin Rusu2 ani în urmă
Este un spital slab dezaorganiza
Locații recomandate