/Suceava/Doctor

Doctor în Suceava

Un doctor este o persoană care menține sau restabilește sănătatea persoanelor din jur cu ajutorul cunoștințelor sale din domeniul medicinei. Este cel care știe cum să pună un diagnostic foarte corect, care știe cum să trateze maladiile, afecțiunile sau rănile, durerile sau alte condiții.

Asta se face ascultând pacientul, înțelegând problema, apoi folsindu-se de expertiza sa științifică pentru a ști mai bine cum să trateze cel mai bine maladia sau durerile. Există un tip de doctor specific pentru aproape toate principalele sisteme din corpul uman.

Un doctor se poate găsi în mai multe stabilimente, de la cabinetele private, până la spitale. Este o persoană respectată care ajută mereu oamenii, o persoană înțelegătoare, care este mereu gata să dea tot ce are mai bun pentru a-i ajuta pe cei bolnavi.

Județul Suceava este un județ din România situat în Bucovina, în Moldova. Reședința de județ este Suceava. Se învecinează la nord cu regiunea Cernăuți din Ucraina și la sud cu județele Mureș, Harghita și Neamț.

Suceava numără cinci municipii, 11 orașe și 98 de comune.

Este un județ care îmbină într-un mod armonios tradiționalul cu modernul, trecutul cu prezentul. Relieful județului se caracterizează printr-o varietate și bogăție a formelor – munți, depresiuni intramontane, podișuri, dealuri, lunci.

Principalele cursuri de apă care străbat județul Suceava sunt Siret și afluenții săi, râurile Suceava, Șomuzu Mare, Moldova sau Bistrița. Pe teritoriul județului există numai puțin de 29 de arii naturale protejate