/Iasi/Doctor

Cabinet ORL Dr Avasiloaiei Adrian

Strada Vasile Lupu 51 A-B, Iași 700259, România

Cabinet ORL Dr Avasiloaiei Adrian
Doctor
4.3
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J64+2P Iași, România
+40 748 784 085
orliasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ally p
Ally p2 ani în urmă
In tratamentul copiilor pentru viroze complicate sau nu cu otita, laringite, tot ce tine de "cadourile" colectivitatii am fost mereu foarte multumiti de tratamentele primite. La unul din copii primisem indicatie certa de interventie chirurgicala de la alt medic, si una chiar complexa (adenoidectomie, reductie amigdaliana, aeratoare timpanice bilateral) pentru viroze repetate complicate cu adenoidita cronica si otita seroasa bilateral, otita care, prin tratamentul condus de dl. dr Avasiloaiei s-a rezolvat in 3 saptamani, conservator. Copilul avea atunci 3 ani jumatate, in prezent se apropie de 6 si totul e ok. Un medic profesionist, comunicativ, generos in explicatii, fara repros! Am recomandat si voi recomanda!
Tuturman Iulian
Tuturman Iulian2 ani în urmă
foarte amabil domnul doctor foarte explicit in oferirea informatiilor am ramas incantat de vizita pe care a facut-o fiului meu de 3 ani si jumatate. recomand cu incredere.
Dumitru Cojocaru
Dumitru Cojocaru2 ani în urmă
Mă simt abandonat.
Nu mi-a mai răspuns la mesaje.
Am avut încredere , nu recomand.
Basu Alex
Basu Alex2 ani în urmă
Domnul Doctor e clar de 5 stele...a reușit să îmi dea un tratament pentru nas care și-a făcut efectul foarte bine...asta după ce am fost la mulți alți doctori și nu au reușit să facă mai nimic cu mine..
Super profesionist. Recomand cu mare încredere.
Camelia C
Camelia C2 ani în urmă
Un medic de exceptie, cu viziune si omenos. Am probleme periodic cu auzul si am fost mereu tratata profesionist, cu atentie si explicatii pertinente. Voi reveni cu incredere in acest cabinet modern.
Dobos Roby
Dobos Roby2 ani în urmă
Recomand cu drag pe domnul doctor Avasiloaiei Adrian.
Dupa mult timp de batai de cap si umblat pe la alti medici pentru o otita ce parea ca nu vrea sa treaca, domnul doctor Avasiloaiei a gasit solutia imediat, iar pentru aceasta ii sunt foarte recunoscator.
Un doctor ce da dovada de seriozitate, profesionalism si grija fata de pacient, orientat spre a ajuta, spre a gasi solutia cea mai buna.
Iar toate acestea intr-un cabinet placut, primitor, unde as reveni cu drag.
Anto A
Anto A3 ani în urmă
Am ajuns la acest cabinet cu o programare de urgente fiind asteptata de 3 persoane responsabile si bine pregatite . Foarte placut impresionata de tot si mai ales de tratamentul primit cu atentie si interes. . Recomand cu drag pe Dl. Doctor si cabinetul lui .
Baciu Florina
Baciu Florina4 ani în urmă
Am fost cu băiatul meu la doi medici . Avea tot timpul nasul înfundat si respira mereu pe gura. Fiecare medic avea un alt diagnostic, era nevoie chiar de operație. Am vrut parerea celui de-al treilea medic si am ajuns la d-nul doctor Avasiloaie. A fost singurul medic care a găsit cauza afecțiuni si tratamentul lui a dat rezultatea. Este un profesionist. Il recomand cu încredere.
Locații recomandate