/Iasi/Doctor

ORIGYN Fertility Center

Strada Palat Nr. 3C, Iași 700032, România

ORIGYN Fertility Center
Doctor
4
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H4P+7G Iași, România
+40 232 255 511
origyn.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: 9–22
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anonim1 an în urmă
Raluca Logigan
Raluca Logigan4 ani în urmă
As putea scrie multe despre cea mai stresanta și mai epuizantă psihic experienta medicală, pe care am avut-o la clinica Origyn; despre lipsa de profesionalism, de organizare, de interes fata de pacienți.

In schimb ma voi rezuma la faptul că au un singur medic embriolog, iar dacă Doamne fereste i se intampla ceva, Dumnezeu cu mila pentru cei cu proceduri FIV. In cazul meu, pentru ca dna embriolog a lipsit cu toate ca deja eram programată și achizitionasem tratamentul de stimulare ovariana, a trebuit să aman procedura cu 10 zile, sa iau anticonceptionale, partenerul meu sa dea proba de sperma care să fie tinuta la congelator, a insemnat sa fiu singura in ziua punctiei, sa schimb biletul de avion de plecare din România. Iar la toate astea se adaugă și nota de plata de 1000 de lei pentru criogenarea probei.

În concluzie, NU recomand aceasta clinica celor care isi doresc sa fie tratați ca la o clinica privata, care nu au avut experienta spitalelor din Romania unde lipsa de interes pentru pacienți era ceva normal, celor care își doresc să lucreze cu o echipa in care să aibă deplina incredere. Discutați cu diferite clinici/doctori și ascultați-va instinctul. Dacă incepe prost, poate sa meargă și mai prost.
CB
CB4 ani în urmă
NU recomand aceasta clinica ,,privata “.
As putea spune multe dar ma voi rezuma la cateva aspecte.
Am fost tratata cu indiferenta si superficial.De fiecare data programarea mea era decalata cu ore de asteptare,asistentele fiind mult mai interesate de statul la cafea.Respectul pentru pacienti lipseste cu desavarsire! Mi-au fost recomandate niste proceduri foarte costisitoare,dar intreband si la alte clinici,am aflat cu stupoare ca nu am nevoie de acele proceduri...Iar in final nici nu mi-au mai cerut rezultatele la procedurile respective.
Partea financiara e multtt mai importanta decat starea pacientul in sine...etc
Pierdere totala de timp, bani,energie...
Anonymous
Anonymous4 ani în urmă
Experienta mea la aceasta clinica nu a fost una tocmai roz...
Nu as vrea sa intru in detalii si sa vb de cum am fost tratata. Dar as caracteriza putin personalul si as incepe cu asistentele care sunt de o comoditate si de o nesimtire iesita din comun.
Am mers de asemenea sa cer si o alta parere la alt doctor,iar cand i-am spus recomandarile primite de la aceasta,,clinica privata’’ Origyn sincer a inceput sa râda! Teste facute aiurea,bani si timp pierdut!
NU RECOMAND ACEASTA CLINICA!!!
Roxana elena
Roxana elena4 ani în urmă
Personal nu am fost foarte multumita. Mi s-au trimis rezultatele pe mail, nu ma deranja aspectul asta daca comunicarea era mai buna. Insa, am avut niste nelamuriri si am vrut sa discut rezultatele cu doctorul si nu mi s-a mai raspuns. As fi preferat sa platesc inca o consultatie ca sa iau rezultatele si sa mi se raspunda la intrebari.
Paula andrei
Paula andrei4 ani în urmă
Cea mai traumatizanta experienta , emotional vorbind. Dr. B D...Acum, zambesc, ca asa a vrut Doamne - Doamne!
Anton Nicoleta
Anton Nicoleta4 ani în urmă
Super profesioniști!
ORIGYN Fertility Center
ORIGYN Fertility Center11 ani în urmă
ORIGYN FERTILITY CENTER răspunde cu promptitudine si profesionalism cuplurilor infertile, oferind acestora servicii medicale de calitate, aliniate la standardele de bună practică din prestigioase clinici de profil din Uniunea Europeană. Oferta noastră se bazează pe formularea cu acurateţe a unui diagnostic complet şi onest şi, de asemenea, pe oferirea unui prognostic realist, instituind un tratament particularizat pentru fiecare cuplu.
Razvan Razvan
Razvan Razvan2 ani în urmă
O clinica excelenta !
Locații recomandate