/Iasi/Doctor

Direcția de Sănătate Publică

Str. Conta Vasile, 2-4, Iasi, Iasi,, Strada Vasile Conta 2-4, Iași 700106, România

Direcția de Sănătate Publică
Doctor
1.6
74 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H9J+Q7 Iași, România
+40 723 330 364
dspiasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Narcis durai
Narcis durai2 ani în urmă
Nici nu raspund la telefoane...dar totusi ma bucur ... ca pe urma aveam sa patesc ca ceilalti oameni...sa ma enervez de nesimtirea lor
Ioana V. Anton
Ioana V. Anton2 ani în urmă
Nepoliticosi si nesimtiti, chiar nu stiam ca atunci cand cineva iti cere ajutorul, tu trebuie sa raspunzi cu atitudune si sarcasm. 😂
Vasiliu Lucian
Vasiliu Lucian2 ani în urmă
Niste nesimtiti si incompetenti angajati pe banii nostri, ai contribuabililor! Te expediaza imediat fara sa te lase sa vorbesti si iti inchid telefonul in nas!
Adina Diaconu
Adina Diaconu2 ani în urmă
Nu pot sa cred asa ceva. De 4 zile s-a facut solicitare de testare Covid si inca nu a venit nimeni. 3 zile in care nu am nicio justificare la munca "concediul medical se da din ziua primului test pozitiv".
Am sunat ieri la dsp si dupa multiple apelari raspunde cineva ca sa imi spuna ca puteam sa imi fac testul pe bani. Pai da, are logica: om cu multiple simptome se plimba cu mijlocul de transport in comun pentru a ajunge la o clinica. Ca sa nu mai adaug faptul ca nici acest test facut prin intermediul vostru nu e tocmai gratis, platesc taxe in fiecare luna din salariul meu.
Dezamagitor!!!!
Alice M. Grigore
Alice M. Grigore2 ani în urmă
Incompetenta mai mare ca in acest loc nu am vazut! In loc sa fii ajutat, ti se spune ca “ asta este Romania, nu esti in afara si stii cum se rezolva lucrurile”.
Desi masca este inca obligtorie, majoritatea personalului se pare ca o poarta doar pe mana.
Desi derogarea carantinei se acorda si atunci cand trebuie sa iti faci actele de indentitate, asa cum este stipulat in cererea oferita de ei, cei de la DSP Iasi fac o “exceptie”. Regulile nu sunt aceleasi pentru toata lumea, doar pentru “prieteni si cunostinte”.
Scarba este cuvantul potrivit pentru comportamentul celor ce lucreaza aici.
Monica R
Monica R2 ani în urmă
La recomandarea doctorului de familie am mers la DSP deoarece am avut nevoie de informatii despre vaccinuri pentru o tara exotica. In primul rand, locatia de pe google maps, nu parea ca este ce am nevoie si am fost trimisa in corpul B (cautati Ministerul sănătății -Centrul de sănătate publică), care este langa sediul de transfuzii. Ajunsa acolo am fost trimisa de la o usa la alta (si am asteptat degeaba) pana cand am ajus la niste doamne care stiau ceva despre subiect si ele m-au trimis la clinici PRIVATE :D.
In Iasi nu ar fi multe optiuni si mi-au recomandat 2 : Medicover (nu mai are sediu pe Lapusneanu cum mi-au spus si este la Palas acum) sau Regina Maria langa Luceafarul (unde chiar gasit pe cineva la care sa ma programez, OMG!). Am facut atatea drumuri inutile, asa ca las aici comentariu poate mai ajuta pe cineva.
Julian Anghelus
Julian Anghelus2 ani în urmă
Cea mai inutilă instituție din România, nu știu dacă au făcut vreodată ceva cu adevărat în interesul cetățenilor. Unde se duc banii pe care îi plătim lună de lună...
Manuel Gotca
Manuel Gotca2 ani în urmă
Imposibil de crezut dai telefon si asculți robotul si dupa ce suna îți închide telefonul în nas asta da instituție care mănâncă banii publici felicitari👎👎👎👎👎👎👎👎
Locații recomandate