/Iasi/Doctor

Spitalul Municipal

Strada Grădiniței 5, Pașcani, România

Spitalul Municipal
Doctor
3.9
41 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
6PVG+G6 Pașcani, România
+40 232 763 600
spitalulmunicipalpascani.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
SPATARU MIHAELA300 zile în urmă
Echipa Pneumologie Sp.Mun.de Urg.Pașcani si Dr.Diaconu Roxana-Maria merită toată lauda,sunt deosebit de profesioniști si va recomand sa aveti incredere deplina in ingrijirile medicale pe care le acorda.Va multumesc si va sunt recunoscătoare!
Dan Artim
Dan Artim2 ani în urmă
Pe partea de primiri urgențe 3 stele. Pe partea de medici specialiști aceeași apreciere. La capitolul dotări este într-adevăr ok, dar listele de așteptare pentru CT/ecografie/set analize sunt lungi pentru cei care doresc doar acest lucru și au decontarea prin Casa de Asigurări de Sănătate Iași.
O apreciere mai deosebită pentru Secţia de Chirurgie Generală (🌟🌟🌟🌟), chiar dacă nu este acoperită întreaga cazuistică medicală post-operatorie (când apar situații mai dificile pacientul este de obicei trimis la Iași).
Eugenia Calancea
Eugenia Calancea2 ani în urmă
Stau de doua ore in fata cabinetului de oncologie și nu de o ora nu are pe nimeni.
Gheorghe
Gheorghe2 ani în urmă
Pe dinafară arată bine, sper că personalul medical este dedicat jurământului profesional, mai ales în aceasta pandemie.
Mimi mimisor
Mimi mimisor2 ani în urmă
Mama mea a fost internata la ATI cu diagnostic de covid. Încă din prima zi ni s a comunicat ca nu sunt șanse.. Nici măcar apa nu i _au dat în prima zi. Am ajuns la concluzia ca nu sunt competenti și total dezinteresați de pacienții mai în vârstă..rusine!!
Diana Musteata
Diana Musteata3 ani în urmă
Cadrelor medicale de la paleative le lipsește empatia, calitate imperios necesară pentru ca actul medical sa se desfășoare eficient.
Bunica mea a fost internată, ea fiind în vârstă și cu demență dar suficient de înțelegătoare. Nu știa să închidă telefonul după conversații, așa că am rămas adesea în telefon sa ascultam ce se întâmplă în salon, atât eu, cât și rude ale noastre. Personalul aducea mâncarea pacientelor din salon, țipau efectiv la paciente in timp ce le hrăneau, amenințau că vor fi legate daca nu sunt ascultătoare, etc.
Bunica mea nu a urinat pe ea vreodată, dar se deplasa greu. Așa că fratele meu i a dus pampers, pt a preîntâmpina diverse neplăceri. Ea nu știa să l folosească și nici corpul nu o mai ajuta sa l pună așa că l a pus cum a crezut și ea, apoi s a udat. A spus unei infirmiere că e uda de ceva timp, iar ea a început să țipe efectiv la ea și să i spună că va sta așa până va avea ea timp sa o schimbe. Plângea bunica și spunea că se va târâi pe coate sa plece căci nu e de stat acolo, toată lumea tipă. Am zis că o vom lua luni, fiind vineri conversația. Intre timp, ea fiind dementă, a încercat să meargă la baie, a ajuns până la ușă salonului, a căzut. La patul ei s au adunat toate cadrele medicale, amenințând o că o leagă daca se mai ridica din pat. În telefon era vecina noastră care plângea când asculta. Bunica s a speriat, văzând atât de multă lume care țipă la ea langa pat, amenințată cu legatul a făcut atac de panica. Spunea și ea, săracă, că are băiat polițist și că va veni și vor vedea ei ce vor păți că se poarta așa cu ea, deși băiatul e mort de cancer din vara trecuta. Au intubat o și a murit, ca un șoarece prăjit de viu. Dacă nu auzeam cum vorbeau infirmiele sau asistentele, care hrăneau pacientele, poate as fi zis că așa a fost sa fie. Dar dincolo de moartea bunicii, care a fost ca Mara din roman de puternică și destoinică, aceste persoane nu au ce căuta în sistemul medical.
Au salarii uriașe, plătite de noi toți, așa cum au cerut. Și totuși se comportă mai urat decât în vremea împușcatului.
Asistenta sunt și eu, nu am îndrăznit în viața mea sa ridic tonul la un pacient, știind că eu sunt in slujba lui. Iar când durerea lui mă va lăsa imuna, voi pleca acasă și mă voi apuca de alta activitate. Aceste ființe sunt josnice și nu pot decât să le doresc sa moară la fel. După bunica mea, au mai ajuns câteva persoane la acest spital, nu a ieșit vie niciuna.
Sanatate tuturor!
Emanuel Ungureanu
Emanuel Ungureanu9 ani în urmă
Multumesc personalului medical al sectiei endocrine, indeosebi dnei asistente pentru amabilitatea ,profesionalismul si promptitudinea cu care isi ``trateaza`` pacientii. E mare lucru ,ca intr un spital de stat, sa te simti confortabil si respectat si asta o datoram unor oameni precum dumneaei. Multumim
Mihaela Spataru
Mihaela Spataru2 ani în urmă
O echipă de nota 10 cu felicitări la Maternitatea Paşcani,multumim Dr.Baican Silvia şi Dr.Sava Roxana,Dr.Scutelnicu Vasilica şi Dr.Carp G. şi intregului colectiv care au participat la naşterea nepoțelului Olariu Yanis Andrei.
Parascuta Vasilica
Parascuta Vasilica2 ani în urmă
Multumesc frumos dl.asistent Ciocoiu pt.ajutorul dat mamei mele în seara aceasta la urgente Pascani Asmarandi Maria .L-am contactat tel de la Timisoara ne-a fost de mare ajutor
FELICITARI
Locații recomandate