/Iasi/Doctor

Urgente Veterinare Iasi

Șoseaua Bârnova 2, Iași, România

Urgente Veterinare Iasi
Doctor
3.8
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4JFC+8R Iași, România
+40 745 306 272
urgenteveterinareiasi.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Popescu Ionela
Popescu Ionela2 ani în urmă
Foarte buna doamna doctor, cu multa rabdare si mult tact 🥰
Dan P.
Dan P.4 ani în urmă
Cabinet veterinar foarte bun, cu preturi rezonabile pentru serviciile pe care le ofera. Recomand cu incredere.
Florentina Tanasiu
Florentina Tanasiu5 ani în urmă
Preturi uriase si interes pentru a vindeca animalutele zero...Datorita lor, era cat pe ce sa imi eutanasiez motanul, dar din fericire, dupa ce un student la medicina veterinara (student, nu doctor!!) l-a vazut si-a dat seama din prima ca mai poate fi salvat..

Va multumesc pentru raspuns, dar tin sa mentionez ca diagnosticul dumneavoastra nu a fost corect. Motanul nu avea palatoschisis, lucru observat usor dupa o alta examinare, fara sa fie necesare alte investigatii.
In legatura cu tratamentul refuzat din motive financiare, consider ca setul acela foarte mare de analize din care chiar dumneavoastra ati specificat ca doar una sau doua sunt necesare nu era cel mai important lucru in acea seara. Motanul meu era extrem de deshidratat, avea febra si nu putea sa respire din cauza traumatismului si a nasului umflat. Desi am mentionat inca de la inceput ca in momentul acela nu dispuneam de foarte multi bani, ati cerut preturi mari pentru tratament si cand ati aflat suma pe care o aveam nu ati vrut sa faceti mai mult decat un antiinflamator, nici decum un antibiotic! Totusi, va multumesc pentru medicamentul contra febrei administrat din partea casei, probabil dupa ce ati observat ca plangeam si chiar doream sa imi salvez pisica.
Dupa discutia cu dumneavoastra, s-a inteles ca motanul e in stare foate grava, sunt sanse extrem de mici de supravietuire si ca va fi extrem de greu si de costisitor sa gasesc un specialist care sa faca operatia pentru el. E adevarat ca nu s-a spus direct nimic despre eutanasie, dar din context a reiesit ca nu prea aveam sanse de reusita.
Carmen Maria
Carmen Maria5 ani în urmă
Recomand cu încredere!
Foarte profesioniști 💗
Motănelul meu a ingerat și s-a intoxicat cu domestos. Am ajuns cu el în stare foarte grava la cabinet. Acum este în viata datorita domnișoarei dr Pascal.
Felicitări pentru performanțe, pregătire, resurse, pasiune și implicare! Sunteți geniali!
Nicolae Nicolae
Nicolae Nicolae5 ani în urmă
O doctorita insemnata, fara scrupule, plina de ura. Interesul ei principal este sa jecmaneasca stapanul animalului si nu-si da interesul in cazul in care ii intra pe usa un maidanez. Preturile sunt exagerat de mari, nejustificate din punctul meu de vedere, sunt de pe alta planeta preturile la aceasta clinica si odata intrat pe usa clinicii, in primul rand doctorita care este si proprietara clinicii, in loc sa analizeze situatia animalului,ea analizeaza stapanul sa vada daca e de muls sau nu. Eu am mers cu un catelus maidanez gasit pe strada, am mers de nevoie la aceasta clinica fiindca la acea ora nu mai era o alta deschisa si odata ajuns la clinica mi-a cerut un pret exorbitant, bineinteles ca nu mi-am permis sa platesc si totodata sa ajut animalutul si am fost nevoit sa il las sa agonizeze in fata unei alte clinici care era inchisa in speranta ca a doua zi dimineata un medic sau o alta persoana cu inima buna il va gasi si il va salva. Eram dispus sa platesc tratamentul fara adaosul clinicii,dar catelusul nu a avut parte de un medic cu inima buna si nici nu a avut norocul de a-l gasi vreun politician sau vreun functionar public sau vreun interlop sa-si permita sa plateasca sume exorbitante cand salariul minim pe economie este de 1300 lei. (suma ceruta era relativ egala cu un salariul minim pe economie)
Roufe CS
Roufe CS5 ani în urmă
Am ajuns intr-o ora nefasta cu pisicuta mea dupa ce a fatat, avea dureri, era foarte slabita cu temperatura mult scazuta fata de normal. M-au trimis acasa, spunandu-mi "nu va faceti griji, sigur nu este in pericol de moarte, este pur si simplu extenuata, sa nu cumva sa o fortati sa manance sau sa bea" au refuzat sa ii faca orice tratament cu scuza ca ii va afecta laptele. Nu i-au dat nici macar fluide, vitamine nimic. Ba chiar mi-au spus sa o fortez sa alapteze ca altfel va dezvolta mastita (avea lapte ff putin). Deci eu vin cu pacientul si ei au ales sa puna prioritatea pe puiutii de o zi cu care nici nu ma prezentasem. Pisica mea a murit in cursul noptii. Nu zic ca ar fi putut sa o salveze ei dar NU AU INCERCAT NIMIC. A trebui eu sa sugerez sa imi vanda Viyo Recuperation. Am crescut eu puiutii de la o zi, a fost foarte greu, nu toti au supravietuit dar am 3 supravietuitori ajunsi la 2 luni si jumatate cu primul vacin facut. Rusine sa va fie.
PS: La voi am fost pe 4 Noiembrie 2018, hai sa fim seriosi...
Iuliana Marciuc
Iuliana Marciuc2 ani în urmă
Foarte atente și draguțe doamnele🤍Ba chiar s-au interesat și după de starea pisicuței, ceea ce apreciez enorm. Luna e bine și vă mulțumesc că ați fost atente cu ea. 🤍
Recomand cu drag!
Ioana Teodorescu
Ioana Teodorescu2 ani în urmă
Profesionalism dublat de empatie și multa răbdare.
Mulțumesc doamnei doctor Armasu și întregii echipe.
Locații recomandate