/Iasi/Doctor

Policlinica Petru si Pavel(Industriala)

Bulevardul Primăverii 4, Iași 700160, România

Policlinica Petru si Pavel(Industriala)
Doctor
2.9
29 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5H2W+3J Iași, România
+40 232 310 001
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Radu I147 zile în urmă
Te duci cu bilet de asigurat sa faci Analizele și Dr. Ursuleanu Cristina Cere Bani pentru Analize nu mi se pare corect...
Alex P
Alex P2 ani în urmă
Instituție publică, în care pentru a merge la WC ai nevoie de cheie. Și pana faci rost de cheie, e posibil să faci pe tine.
Romina-Mariana Matostat-Rusu
Romina-Mariana Matostat-Rusu2 ani în urmă
Am fost la laboratorul de analize de la etajul 2 Biodev, cu bebelina de 1 an pentru analize. Recomand cu drag, doamnele de la laborator sunt geniale, nu au înțepat-o de mai multe ori, a fost bine si rapid.
Denis1tap
Denis1tap2 ani în urmă
Am venit aici cu o operație (chirurgie) destul de simpla, la un moment dat aveam putina frica dar cine m-a operat mă tot ajuta să-mi fie mai ok.
Experienta avuta în acest loc a fost bună, prima mea și sper sa fie și ultima chirurgie.
Ana Maria
Ana Maria4 ani în urmă
Nu înțeleg de ce sunt doar recenzii negative...eu am avut o experiență plăcută aici. Am fost la ORL la doamna doctor Livenschi pentru a-mi scoate dopurile de ceară din urechi.
Plusuri: doamna doctor a fost foarte amabilă și plină de profesionalism, timpul dintre momentul în care te programezi și consultația propriu-zisă e foarte scurt, nu trebuie să aștepți la nicio coadă, totul a fost gratuit cu bilet de trimitere, totul este foarte curat.
Minusuri: nimic
Narcis Pricob
Narcis Pricob4 ani în urmă
Pe data 1 a lunii se fac programări pentru cardiologie. Cică!
Am 25 de apeluri și nu se răspunde la telefon. Plătiți degeaba factura la el.
Cum faceți voi programările? Intreb pentru un prieten.
Madalina Mihaela
Madalina Mihaela5 ani în urmă
Personalul medical de la cabinetul ORL doamnei doctor Svetlana Pieptu total lipsit de profesionalism, un haos total in a obtine pana si o programare , atitudine sfidatoare si lipsa de bun simt.
Gabi Roman
Gabi Roman2 ani în urmă
Multe cabinete medicale private, medici de familie dar și mulți medici specialiști
Niko Islas
Niko Islas2 ani în urmă
Este dezinfectant la intrare și la fiecare etaj (asta pentru o cine a scris recenzia de mai jos- cred ca ai nevoie de un Consult la Oftalmo).
Am avut programări atât la ORL cât și la Alergologie , programările s-au putut face de pe o zi pe alta chiar la ora când puteam și eu, nu am fost constrânsă de programul lor deși ar putea sa îmi impună anumite ore. Nu am stat la rând deloc, medicii sunt atenți cu pacienții, și-au dat interesul, te asculta, se implica.
Pentru cei nemulțumiți de condițiile din aceasta policlinica, mergeți la clinici private. Sigur veți fi foarte multumiți :) de la astfel de clinici vin și eu, ca pacienta...fără un diagnostic și fără bani :)
Locații recomandate