/Dolj/Doctor

Policlinica Elga

Strada Mihai Eminescu 32, Craiova 200131, România

Policlinica Elga
Doctor
3.2
95 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8RF2+3X Craiova, România
+40 351 405 420
policlinicaelga.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anonim
Anonim2 ani în urmă
Personalul foarte dragut și amabil,serviciile medicale de înaltă calitate!recomand cu mare încredere!
Marius Andrei
Marius Andrei2 ani în urmă
Recomand Elga, personalul foarte amabil și înțelegător; vorbești frumos, ți se vorbește frumos. Am rămas plăcut surprins de rapiditatea domnișoarei Doctor de la radiologie și amabilitatea dânsei!
Cristinel Stoian
Cristinel Stoian2 ani în urmă
Am dat o steluță pentru ca nu.puteam sa las acest comentariu. Foarte , foarte prost sistem , personal needucat fără chef de muncă.
Alina stoica
Alina stoica2 ani în urmă
În aceasta clinica serviciile sunt exceptionale,personalul foarte amabil si competent. Un centru medical cu medici competenti si bine pregatiti profesional. În aceasta clinica am fost pentru recuperare medicala ( si nu numai) unde am beneficiat de programul complex de exercitii kinetoterapeutice si masaje musculare, si am avut surpriza sa intalnesc oameni frumosi cu suflet frumos si cu maini de aur....Profesionisti desavarsiti...care au dus recuperarea medicala la rang de arta! Recomand cu încredere serviciile acestei clnici si mai ales echipa kineto!
Raluca Toe
Raluca Toe2 ani în urmă
Am mers de curand la Policlinica Elga, cabinetul de fizioterapie, unde am ramas profund impresionata de profesionalismul si amabilitatea asistentei si a doamnei dr. Bumbea. Recomand cu incredere!!!
Denisa Mihai
Denisa Mihai2 ani în urmă
Programare "pierdută", medic neurolog pediatru de o nesimțire crasă, care și lasa pacienții minori cu probleme sa aștepte pana se deranjează sa ajungă la cabinet apoi, când în sfârșit pășești în cabinet, te tratează cu o zeflemea și cu un tupeu care nu fac deloc cinste profesiei. O sa am grija sa ocolesc această policlinica și la fel voi recomanda tuturor cunoștințelor.
Delia Mihai
Delia Mihai2 ani în urmă
Am fost pentru o fisa medicala pentru preschimbarea permisului. Am platit 90lei pt. ea si am trecut pe la fiecare cabinet. Am ajuns pe la ora 11 fara programare si am luat fisa seara. Multumita ca a mers repede!
Costin Sandoi
Costin Sandoi2 ani în urmă
Dacă suni să faci o programare pentru radiologie ți se spune ca nu este pe baza de programare. Soției i-au spus sa vina a doua zi la 10, însă când a ajuns au intrat foarte multe persoane care veneau mai târziu, iar doctorița spunea ca au programare. Cel mai probabil se intra pe baza de pile la doctori. Își bat joc de toți ceilalți și ii lasă să aștepte cu orele. Sunt total neserioși deci va sfătuiesc sa apelați la serviciile altor clinici. De evitat!
Locații recomandate