/Dolj/Doctor

Centrul Medical Frasie Simona

Strada Ion Maiorescu nr 3, Craiova 200410, România

Centrul Medical Frasie Simona
Doctor
4.8
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q8V+V5 Craiova, România
+40 720 440 935
drsimonafrasie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Craiu
Andrei Craiu2 ani în urmă
Am venit tocmai din Danemarca pentru a-mi face un control la doamna doctor Frasie, care a reusit sa imi salveze un membru al familiei dupa multe alte incercari esuate la diversi doctori. Clinica se prezinta ca in strainatate, curat, modern si ambiental. Personalul este profesionist si tine legatura cu pacientul atat timp cat este nevoie. Doamna doctor Frasie a fost o prezenta mai mult decat placuta si dupa ce m-a pus sub tratament am scapat in sfarsit de insomniile care ma chinuiau de ani buni, dorm neintors si linistit. Dupa cateva luni de la consult si un nou buletin de analize am reluat legatura cu personalul si mi s-a ajustat doza de medicatie incat acum, dupa aproape 1 an, analizele ies perfect. Am doar cuvinte de lauda pentru aceasta clinica si cu siguranta voi recomanda si altor cunoscuti.
Tanislav Maria
Tanislav Maria2 ani în urmă
Recomand cu încredere Centrul Medical Frasie Simona !!! Oameni minunați, cu experienta în domeniu ......începând de la personalul care te întâmpină cu o asa căldură ..bunanate ...corectitudine ,seriozitate și competenta....domnișoare asistente pana la domnii doctori ! Oameni extraordinari, bine pregătiți profesional !! ! O sa revin cu drag și încredere la dumneavoastră ,atunci când va fi cazul.Va mulțumesc pentru tot ,va apreciez pe toți și va doresc doar bine ! Felicitări personalului care își face treaba excelent!😍😘🤗😚
Elena Gherghe
Elena Gherghe2 ani în urmă
Cea mai eficienta si buna echipa.Foarte bine pregatiti din punct de vedere medical.
Oana Lidia
Oana Lidia2 ani în urmă
Foarte mulțumită de serviciile oferite de centrul medical Frasie
Florica Predescu
Florica Predescu2 ani în urmă
Lipsa de respect pt pacienți din multe puncte de vedere! La telefon nu se răspunde și nici legatura cu pacienții nu se ține. Și pe deasupra ștergeți și recenziile negative, dovada clara cât sunteți de "profesioniști". NU RECOMAND
Tania Elena
Tania Elena2 ani în urmă
Recenzie strict dedicată asistentelor care nu răspund la telefon și nici la mesaje.
M-am dus cu toată încrederea la acest centru medical cu ideea că îmi voi rezolva problema, dar nu prea a fost așa.
De doamna doctor Amel nu am ce sa zic, dânsa mi-a plăcut foarte mult, este amabila și pregătită, dar pââână ajungi la dânsa trebuie sa treci de receptia prost gestionată.
După ce am primit tratamentul de la doamna doctor, stabilit rămăsese ca o sa tinem legătura prin whatsapp-ul clinicii, lucru care bineînțeles, nu s-a întâmplat. Le-am trimis mesaj doamnelor asistente ca am terminat tratamentul, sa ii transmită doamnei doctor lucrul asta și ca aștept un răspuns cu ce e de făcut in continuare, dar evident ca nu mi-a mai răspuns nimeni. Am și sunat, iarăși nu mi-a răspuns nimeni. Am așteptat sa primesc un răspuns mai bine de 2 săptămâni si până in prezent nu am primit nimic, am rămas in pom cu tot cu tratament, cu ce trebuie sa fac sau ce sa mai iau, asta pana acum când am decis, bineînțeles, sa merg in alta parte unde se tine legătura cu pacienții si nu-i lasă nimeni de izbeliște. Eu le am și specificat ca dacă este cazul, după ce termin medicamentele, vin din nou la doamna doctor si decide dansa ce altceva mai este de făcut, și mi s-a spus “nu, pai pentru ce sa vii, lasă ca vorbim prin whatsapp”. Si clar ca nu am vorbit, am vorbit singura. Cat de mult sa fi insistat pana sa îmi răspundeți la un amărât de mesaj? Mi se pare penibil sa ma milogesc pe banii mei. Am venit acolo cu ideea ca voi rezolva odată problema pe care o am, dar in schimb am găsit un dezinteres absolut pe care nu îl văd normal intr-un sistem medical privat. Daca voiam sa aștept săptămâni ca sa îmi răspundă cineva, ma duceam la un spital de stat.
Robert777 andrei
Robert777 andrei2 ani în urmă
Am fost plăcut impresionată de profesionalismul și de amabilitatea doamnei dr. Cirla Amel... Vă mulțumesc mult!
Mirela cretu
Mirela cretu2 ani în urmă
Profesionalism !
Locații recomandate