/Dolj/Doctor

Piscina Hanul Doctorului

Craiova, România

Piscina Hanul Doctorului
Doctor
3.6
60 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8V78+4F Craiova, România
+40 758 331 861
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
Mirela Miciu
Mirela Miciu2 ani în urmă
Cea mai neplăcută experiență pe care am avut-o în aceasta vară. Preturi incredibil de piperate, plătești pentru un suc sau o punga de chips în jur de 10 RON. Staff-ul nepoliticos și incapabil sa coopereze în situația în care le adresezi vreo nemulțumire. Totul este luat foarte personal și sunt gata sa se ia la cearta cu clientul. Toaletele nu au apa potabila, nu se poate trage apa la WC nu este hârtie igienica, incredibil de murdare, coșul de gunoi se revarsă de mizerii. Managera s-a scuzat cum ca staff-ul care curata și-a dat demisia. I-am adresat domnișoarei de la bar nemulțumirea mea cu privire la WC și mi-a răspuns foarte senina ca ea nici măcar nu s-ar duce acolo. Am întrebat-o dacă poate rezista toată ziua fără ca sa meargă le toaletă și mi-a arătat spre spațiul verde/pădurea din jurul complexului unde probabil dumneaei își satisface necesitățile. Penibil, jenant, degradant.
Manu Brujan
Manu Brujan2 ani în urmă
Personal foarte prost pregătit am fost sa plătesc iar în spatele meu era o doamnă de etnie romă, iar domnul care lua banii ma dat de o parte si mi-a zis sa las clienti normali sa intre, dupa ce au intrat "clienti normali" m-au lăsat si le mine dar mi-au zis ca nu au sezlong liber am plătit un baldachin și, am stat 3 ore acolo i-ar după bucătăreasă a venit la mine și mia zis va nu am ce sa caut acolo, mâncare proasta băuturi calde preturi mari, personal fără simnt. Nu recomand
Razvan Toader
Razvan Toader2 ani în urmă
O piscina de 2 lei si preturi mari intrarea 25 de lei
Piscina e sparta pe alocuri si te poti lovii de bucati de beton la fundul piscinei
Si patronul o persoana de doi lei care nu stie sa vorbeasca cu clienti si ii scoate din bazin ca nu au costum specific ..
Deci cine doreste sa se relaxeze sa caute in alta parte nu recomand aceasta locatie
Alin vasilescu
Alin vasilescu2 ani în urmă
Curat, frumos, relaxare😀
Andrei Popa
Andrei Popa2 ani în urmă
Personal amabil, puțin cam neîngrijita piscina și partea de lemn a podelei. De asemenea pe insula din mijlocul ștrandului exista pericolul de alunecare.
D. Claudia
D. Claudia2 ani în urmă
Nu ni s-a dat bon fiscal la intrare. Apa destul de murdara și foarte rece. Preturile la mâncare mai mari decât la un restaurant de fițe. Japca pe fata!
Stefan Stefan
Stefan Stefan2 ani în urmă
Cea mai terminată piscină din Craiova! Nu recomand! Apa murdară, mâncare de ghena. Mai bine luați o piscină acasă și faceți baie acolo.
Robert Florin
Robert Florin2 ani în urmă
DE EVITAT ACEASTA PISCINA,
O piscina cu preturi de fitze si conditii de 2 lei (intrare adult 25 lei in weekend, copiii care nu trec pe sub turnichet tot 25 lei, baldachinul 100 lei), apa foarte murdara.Personalul arogant si fara bun simt chiar si cu copiii.
Locații recomandate