/Dolj/Doctor

Policlinica DR. CORBEANU - Dermatologie Craiova

Strada Amaradia 21, Craiova 200157, România

Policlinica DR. CORBEANU - Dermatologie Craiova
Doctor
3.1
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QGR+MV Craiova, România
+40 743 049 811
dermatologiecraiova.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Policlinica DR. CORBEANU - Dermatologie Craiova
Luni: 8–12
Marți: 8–12
Mirecuri: 8–12
Joi: 8–12
Vineri: 8–12
Sâmbătă: 10–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sorin Popescu
Sorin Popescu1 an în urmă
Nu voi reveni niciodata in acest cabinet. Timp de asteptare prea mare. Programare la ora 10 iar dr nici nu ajunsese. Programari la interval de 5-10 min, ceea ce creeaza o adunare de oameni care contrazice distantarea sociala in conditiile actuale.
Geo
Geo1 an în urmă
Am stat prea mult pentru consultatie.
Maria Cotoara
Maria Cotoara2 ani în urmă
Mama mea a avut o aluna cu probleme(cancer de piele). A cauterizat o de doua ori fara nici un fel de analize. Nu se vindeca. Cind l am luat la intrebari de ce nu se vindeca, mi a zis pai este cancer.Asa au trecut 6 luni, plimbindu ne pe la acest MARE DOCTOR. Cind am auzit, am mers imediat la chirurgie. Intr adevar era cancer. Probabil l au incalzit banutii de la cauterizare.
Lorena Georgiana
Lorena Georgiana2 ani în urmă
Nu recomand, aveam programare la ora 6, am întârziat doar 1 minut ,si a plecat,deci el a plecat innainte de ora 6 de la cabinet,nu e normal ce se intampla ,pune omul pe drumuri aiurea
Andreea Ancuta
Andreea Ancuta2 ani în urmă
Nu recomand,un medic care este interesat doar sa platesti consultatia ca dupa aceea sa te mai cheme de cateva ori si la final sa iti spuna ca nu este de competenta lui.
Popescu Denissa
Popescu Denissa2 ani în urmă
Nu recomand , un doctor dermatolog ar trebui sa te ajute sa scapi de problema pentru care mergi la control , nu sa o înrăutățească ! Mi a promis, ca in termen de o luna problema va dispărea considerabil , deși a înrăutățit-o , nu mergeți la el, neprofesional !
Badea Ionut
Badea Ionut2 ani în urmă
Din punct de vedere profesional nu pot sa spun nimic, întrucât nu eu sunt cel ce a beneficiat de serviciile lor, ci mama mea.
Dar din punct de vedere al seriozității, respectului fata de pacient și organizării mi-au lăsat o impresie foarte neplăcută. Mi se pare o lipsa totala de respect plus o dezorganizare fără limite sa stabilești o programare la ora 17.00 și la 19.00 încă sa nu fi intrat la consultație.
Simona
Simona2 ani în urmă
Recomand, un medic de incredere.
Locații recomandate